(Poistunut julkaisusta)

Pakettiautonkuljettaja / varastonhoitaja (Vantaa)
Click Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.5.2018

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme monipuolisesti varastosta ja tavarankuljetuksista vastaavaa työntekijää pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Tehtävässä tulet toimimaan Länsi-Vantaalla hyvien yhteyksien varrella sijaitsevan työmaatarvikevaraston ylläpitäjänä ja vastaavana. Pidät yllä varastotilannetta ja hoidat tavaran tilaukset käytettävien materiaalien osalta ja hoidat myös varaston juoksevia asioita. Isona osana työhön kuuluu myös materiaalien ja kappaletavaroiden siirto työmaille yrityksen pakettiautoa käyttäen. Tarvittaessa autat myös työmailla erilaisissa kanto- ja siirtotehtävissä. Työnkuva itsessään on erittäin moninainen ja työssä pääset toimimaan erilaisissa tehtävissä oman taitotasosi mukaan.

Tehtävään sopii hyvin henkilö, jolla on hieman aikaisempaa työkokemusta rakennusalalta ja mahdollisesti myös rakennus- tai logistiikan perustutkinto suoritettu. Tutkintoja tärkeämpää kuitenkin on, että pystyt tehtäviin perehdyttämisen jälkeen suoriutumaan itsenäisesti annetuista työtehtävistä ja omaat myös reippaan ja oma-aloitteisen työasenteen. Ymmärrät myös tehtäväsi tärkeyden yrityksen liiketoiminnan toimivuuden kannalta.

Edellytämme hakijalta B-ajokortin lisäksi myös voimassa olevaa työturvallisuuskorttia ja hyvää suomen kielen taitoa. Arvostamme erityisesti jos olet jo hankkinut kokemusta vastaavanlaisesta tehtävästä, mutta tämä ei ole pakollista. Työssä tulet tarvitsemaan myös hyvää kuntoa, sillä varastossa ja työmailla tehty siirtelytyö saattaa olla ajoittain raskasta.

Eduksesi luemme myös englannin kielen osaamisen sekä hyvät yhteistyötaidot.

Töitä tehdään arkisin klo 8.00 - 16.00, 40h/viikko. Työt alkavat sopimuksen mukaan heti sopivan henkilön löydyttyä. Työsuhde alkaa neljän (4) kuukauden määräaikaisella vuokratyösuhteella, jonka päätteeksi työntekijän on tarkoitus siirtyä asiakasyrityksemme palvelukseen vakituiseen työsuhteeseen.

---------------

Asiakasyrityksemme on suomalainen, vakaasti kasvava korjausrakentamisen asiantuntijayritys jolla on työmaita laajasti pk-seudun alueella. Työmaat vaihtelevat pienistä huoneistoremonteista suuriin linjasaneerauksiin ja eri kokoisiin korjausrakentamisen erikoiskohteisiin. Tarjoamme sinulle pitkäaikaisen työn vakaassa ja kasvavassa suomalaisessa yrityksessä sekä hyvän työporukan ja ajanmukaiset työvälineet. Pääset toimimaan ammattitaitoisen ja työn laatuun panostavan työnjohdon alaisena. Tulevaisuudessa sinulla voi olla mahdollisuus lähteä myös kohteissa tapahtuviin asennustöihin mukaan.

---------------

Jos kiinnostuit, täytä hakemus pikaisesti alla olevan linkin kautta ja kerro työkokemuksestasi sekä hieman itsestäsi ennen hakuajan päättymistä 23.5.2018. Olemme hakemusten perusteella haastatteluun kutsuttaviin yhteydessä viimeistään hakuajan päättymistä seuraavalla viikolla. Lisätietoja paikasta saat Click Henkilöstöpalveluiden Aleksi Seppälältä puh. 050 411 0263. Parhaiten Aleksin tavoitat arkisin klo 9-15.