(Poistunut julkaisusta)

Pakettiautonkuljettaja PK-seudulle
Barona Logistiikka Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.9.2020

Etsimme nyt meille pakettiautonkuljettajia arkipäiville sijoittuvaan jatkuvaan iltavuoroon. Työssä pääset tekemään loppuasiakkaille tapahtuvaa pakettijakelua pakettiautoa työssäsi hyödyntäen.

Työssä pääset tekemään erilaisten kotiin kuljetettavien pakettien jakelua pääasiassa Helsingin alueella. Käsiteltävät paketit voivat vaihdella kooltaan kevyistä muutaman sadan gramman paketeista jopa kymmenen kilon painoisiin isompiin tuotteisiin. Hakemamme henkilö omaa jonkin verran ajokokemusta autolla ajamisesta pk-seudun alueella ja asiakaspalveluhenkisen asenteen työtä kohtaan.

Työpäivät lähtevät liikkeelle yleensä noin klo 16-17 välillä Konalassa sijaitsevalta varastoterminaalilta ja työpäivät päättyvät yleensä noin klo 22-23 aikoihin. Työvuorojen pituudet voivat vaihdella hieman päivästä ja volyymistä riippuen ja työtä on myös mahdollista tehdä joustavasti esimerkiksi muutamana iltana viikossa.

Tehtävässä on mahdollista aloittaa työt syyskuun aikana ja paikkoja on tarjolla useampia. Mikäli haluaisit päästä työskentelemään liikkuvan logistiikan tehtävissä iltapainotteisesti, jätäthän hakemuksesi pikaisesti. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.