(Poistunut julkaisusta)

Pakettiautonkuljettaja (Lempäälä, Sääksjärvi)
Click Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.2.2020

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme pakettiautonkuljettajaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Käytännössä työssä kuljetetaan pääasiassa painotuotteita suhteellisen vakituisia reittejä. Töitä tehdään noin 60-80h/2 viikkoa, pääsääntöisesti arkisin klo. 03.30 alkaen. Joitain kertoja kuukaudessa on myös noin 5h lauantaivuoro. Työntekijällä on mahdollisuus tehdä myös hieman lisäajoja halutessaan. Yrityksen asemapaikka sijaitsee Lempäälän Sääksjärvellä.

Työ edellyttää B-luokan ajokorttia ja väkevää työasennetta. Aiempi kokemus kuljetustöitä katsotaan eduksi. Myös aamuyöhön ja aamupäivään sijoittuva työaika täytyy sopia tekijän elämäntapaan. Työt aloitetaan heti sopivan tekijän löydyttyä vuokratyösuhteessa, jonka jälkeen on mahdollista siirtyä asiakkaamme omille kirjoille.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus pikimmiten ohessa olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 9:00 - 16:00, Seniorikonsultti Arttu Palolampi, puh. 050 411 6509.