(Poistunut julkaisusta)

Pakettiautonkuljettaja, iltatyö
Wippii Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.7.2019

Asiakasyrityksemme Logimint Oy on kasvava kuljetusalan yritys Pääkaupunkiseudulla, jonka kuljetuspalvelut keskittyvät pääasiallisesti kappaletavarajakeluun.

PAKETTIAUTONKULJETTAJAA

osa-aikaiseen, toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen. Valitut henkilöt tulevat työllistymään suoraan asiakkaamme palvelukseen, eikä kyseessä ole vuokratyöpaikka.

Tehtävä pitää sisällään auton lastausta ja pakettien jakoa asiakkaiden toimipisteissä. Palkkaus AKT TES mukaan riippuen kokemuksestasi. Työ tapahtuu Keravalla ja työpaikalle  liikkumiseen suositellaan autoa. Mikäli sinulla ei ole autoa käytössäsi, niin suosittelemme paikkaan hakemista vain jos asut Keravalla.

Tehtävään annetaan perehdytys, mutta vaadimme kuitenkin kaikilta hakijoilta aikaisempaa työkokemusta vastaavanlaisista tehtävistä. Muita tärkeitä ominaisuuksia, joita toivomme hakijalta löytyvän, ovat hyvä paineensietokyky, halu kehittyä sekä valmius sitoutua pitkäaikaiseen, vakituiseen työpaikkaan.

Kyseessä on arkisin tapahtuva osa-aikainen iltatyö. Työtä tehdään n. 5h päivässä.Työt alkavat perehdytyksellä mahdollisimman pian.

Hakijoilta edellytämme:
- Aikaisempaa työkokemusta pakettiautolla ajamisesta
- Hyviä suomen kielen taitoja
- Aktiivista ja reipasta asennetta
- Hyviä paineensietokykyjä ja valmiutta työskennellä kiireen keskellä

Tehtävään valituille lupaamme:
- Kokoaikaisen, vakituisen ja pitkäaikaisen työsuhteen
- Perehdytyksen tehtävään
- Hyvän työilmapiirin rentoine työkavereineen
- Modernin ajokaluston
- Aidosti hyvän työpaikan, jossa työntekijät viihtyvät

Suosittelemme jättämään hakemuksen mahdollisimman pian, sillä tulemme haastattelemaan hakijoita myös ennen hakuajan päättymistä. Hakemuksia huomioidaan ainoastaan sähköisessä muodossa rekrytointijärjestelmämme kautta. 

Valitettavasti emme huomioi hakijoita, joilla ei ole aikaisempaa kokemusta jakeluajosta.