Pakettiautonkuljettaja/ huoltomies (kesätyö)
Smile Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.2.2019

Asiakasyrityksemme, rakennuskonevuokraamo Kangasalla etsii kauttamme pakettiautonkuljettajaa/ huoltomiestä kesäksi. Hakijalta vaaditaan BE (pikku e) luokan ajokorttia (vedettävät kuormat max. 3500 kg). Työ pitää sisällään kuljetustehtäviä Tampereella ja lähikunnissa sekä asiakkaamme varikolla tehtäviä rakennuskoneiden pienimuotoisia huoltotöitä, putsausta ja toimivuuden tarkistamista.

Hakijoilta toivotaan luotettavuutta, reippautta, hyvää fyysistä kuntoa ja työturvallisuuskorttia.Työtä tehdään ma- pe klo 7-16:30 välillä, 37,5 h/ viikko. Työ alkaa toukokuun aikana ja kestää elokuun loppupuolelle.

Työ sopii hyvin esim. AMK- tai yliopisto-opiskelijoille. Osaaville tekijöille töitä on tarjoilla myös tulevina kesinä.

Täytä hakemus sivuillamme http://smilepalvelut.fi


Smile Henkilöstöpalvelut Oy on vuonna 2002 perustettu henkilöstöpalveluyritys, joka tarjoaa henkilöstövuokrauspalveluja mm. ravintola-alan, rakentamisen, teollisuuden, logistiikan, kunnossapidon sekä terveydenhuoltoalan tarpeisiin. Smile tarjoaa myös suorarekrytointipalvelua ja koulutusta. Yhtiö on yksi Suomen suurimmista henkilöstöpalveluyrityksistä. Se välittää työvoimaa yli neljälle sadalle asiakkaalle ympäri Suomen ja työllistää kuukausittain noin 8 000 osaajaa. Smile haluaa Ilon kautta töihin -sloganinsa mukaisesti parantaa suomalaista työelämää ja kehittää koko henkilöstövuokraustoimialaa. Smile Henkilöstöpalvelut Oy on ravintola-alan pörssiyhtiö Restamax Oyj:n tytäryhtiö. www.smilepalvelut.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1229465
  • Työsuhde: Muu
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 28.2.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Pirkanmaa, Kangasala