(Poistunut julkaisusta)

Pakettiauton kuljettaja/huoltomies ylläpitotehtäviin
HR Yhtiöt Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.8.2020
Asiakkaamme etsii pikaisella aikataululla riveihinsä pakettiauton kuljettajaa/huoltomiestä ylläpitotehtäviin. Mikäli kokoaikainen päivätyö kiinnostaa ja sinulla pysyy työkalut käsissä, saatat olla etsimämme henkilö!

Työtehtäviisi kuuluu pesulakoneiden viikoittaiset pikkuhuollot. Et tarvitse erityistä osaamista juuri näiden koneiden parista, mutta mikäli olet tehnyt aiemmin sähkötöitä, se on iso etu.

Saat käyttöösi auton, jolla ajat kohteissa ympäri pk-seutua eri kohteissa.

Työ on hyvin itsenäistä, joten sinulta tulee löytyä kykyä aikatauluttaa omaa työtäsi sekä suunnitella työpäiviäsi. Edellytämme reipasta ja työtä pelkäämätöntä asennetta, erinomaisia asiakaspalvelutaitoja sekä joustavuutta työaikoja kohtaan.

Kuulostaako hyvältä? Sitten ei muuta, kun lähetä hakemus ja CV pikaisesti alla olevasta linkistä! Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä, joten kiirehdi!

Lisätietoja tehtävästä antaa Ari Pajunen sähköpostitse ari.pajunen@hryhtiot.fi

HR Yhtiöt Oy on vuonna 2009 perustettu kotimainen henkilöstöpalveluyritys. Etsimme jatkuvasti joukkoomme eri alojen nousevia kykyjä ja kokeneita erityisosaajia. Laajan toimialakentän ansiosta voit löytää elämäntilanteeseesi sopivaa työtä, laajentaa osaamistasi tai vaihtaa urapolkusi suuntaa. Lue meistä lisää https://hryhtiot.fi

Seuraathan meitä myös Facebookissa sekä Instagramissa @hryhtiotsuomi.

Avainsanat: liikkuva työ, huolto, ylläpito, asennus, sähköasennus.