(Poistunut julkaisusta)

Pakettiauton kuljettaja iltajakeluun, Helsinki
Aalto Henkilöstöpalvelut

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.7.2019

Aalto Henkilöstöpalvelut on voimakkaasti kasvava henkilöstötalo. Olemme osa kansainvälistä OTIGA Groupia, Olemme yksi Pohjoismaiden nopeimmin kasvavista henkilöstöpalvelualan yrityksistä.

Etsimme pitkäaikaiseen pestiin pakettiauton kuljettajaa iltajakeluun PK-seudun alueelle. Kyse on yksityisasiakkaille jaettavasta pakettikuljetuksesta.

Työssä pärjää asiakaspalveluasenteen omaava itsenäinen tekijä, joka ei eksy ensimmäisen korttelin jälkeen. Aikaisempi kokemus kuljetusalalta ei ole pakollista, mutta ajokokemusta olisi hyvä olla sen verran, että kytkin ei ole poltettu ensimmäisen työvuoron jälkeen. Työ ei vaadi tietoteknistä osaamista, mutta puhelintyöskentely tulee olla sujuvaa ja kohteliasta. Jakelukohteissa ei välttämättä aina ole hissiä ja/tai jaettava tavara voi olla mitä vain, joten hyvä fyysinen kunto on myös edellytys.

Työajat ovat maanantaista perjantaihin klo 16.00-22.00 välillä ja työt alkavat joko Helsingin keskustasta tai Pasilasta. Työssä saa viihtyä niin pitkään kuin mahdollista ja osaavalle tekijälle voi aueta paikka myös päivä tai vaikkapa kuorma-autojakeluun, jos korttiluokitus riittää. TES palkkaus on itsestäänselvyys ja työvaatetuksen saat meiltä. Työt on mahdollista aloittaa periaatteella heti.

Edellytämme:

  • B-ajokortti sekä aikaisempaa ajokokemusta
  • Asiakaspalveluasennetta
  • Hyvää fyysistä kuntoa
  • Suomenkielen sujuvaa osaamista

 

 Tarjoamme:

  • Asianmukaisen (TES) korvauksen työstä
  • Mahdollisuutta pitkään työsuhteeseen
  • Asianmukaiset ja laadukkaat työvarusteet

 

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen oheisen linkin kautta. Nopeat syövät hitaat, sillä haastattelut aloitetaan jo ennen hakuajan umpeutumista. Kerro, minkälaisista kuljetustehtävistä olet kiinnostunut ja miksi menestyisit juuri kyseisessä tehtävässä.

Lisätietoja työstä antaa henkilöstökonsulttimme Mika Laakso

050 415 2893
mika.laakso@aaltovoima.fi

 

Tutustuthan Aaltovoiman vinkkipalkkio ja suositteluvideoihin:

https://www.youtube.com/watch?v=QFkvPVC31cU

https://www.youtube.com/watch?v=TFjqszrbhfY

 

Löydät meidät myös Facebookista:

https://www.facebook.com/aaltovoima/


 

"Säilytämme henkilötietoja niin kauan kuin se on rekrytointiprosessin, työnhakijalle tai työnantajalle tarjottavien palvelujen kannalta tarpeen. Säilytysajassa huomioidaan voimassa olevan lainsäädännön määräykset. "