(Poistunut julkaisusta)

Pakettiautolähetti
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.3.2018

Etsimme PAKETTIAUTOILEVIA LÄHETTEJÄ pääkaupunkiseudulle itsenäiseen työhön. Tarjolla töitä arkisin päivä- ja iltavuoroissa.

Lähetin tehtävä sisältää paljon jo olemassa olevien yritysasiakkaiden palvelemista, joten asiakaspalvelutaidot ovat hakijalle ajon lisäksi todella merkittävässä roolissa. Lähetillä tulee olla hyvät hermot ja korkea stressinsietokyky, sillä työ on aika ajoin kiireellistä. Suureksi eduksi katsotaan hyvä pääkaupunkiseututuntemus ja aikaisempi kokemus jakelutyöstä.

Ajokalusto on uutta ja ajojärjestelijät huolehtivat päivittäisestä ajoreittisuunnittelusta. Käytössäsi ovat automaattiset järjestelmät helpottamassa päivän rutiineja.

Viikoittainen työaika voi koostua seuraavasti: Ma 4h, ke 6h, pe 8h, la 4h ja mahdollisesti myös sunnuntaiajoja välillä. Pääasiassa työ on arkisin tapahtuvaa päivätyötä, mutta odotamme hakijalta joustoa työajoissa.

Tarjoamme sinulle:

- Itsenäisen ja vastuullisen työn, jossa toimit lähettinä ympäri pääkaupunkiseutua
- Tuntipalkka 12,81 € + mahdolliset Tes-lisät

Odotamme sinulta:

- Nopeutta, tehokkuutta ja asiakaspalveluhenkisyyttä sekä suoraselkäisyyttä
- B-ajokorttia
- Suurta plussaa pääkaupunkiseudun todella hyvästä tuntemuksesta
- Hyvää fyysistä kuntoa ja tarkkaa työotetta

Jos koet olevasi etsimämme henkilö, käy täyttämässä hakemuksesi kotisivuillamme mahdollisimman pian ja kerro miten hyvin sinulla on pk-seudun tuntemusta ja ajokokemusta. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Lisätietoa tarvittaessa: Mari Uusluoto p. 0504365452