(Poistunut julkaisusta)

Paketti- ja kuorma-autonkuljettajia
Posti Kuljetus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.3.2020

Haemme Oulun terminaaliin

 

Paketti- ja kuorma-autonkuljettajia

 

Määräaikaiseen työsuhteeseen kesälomasijaisiksi. Töiden aloittamisajankohtia on useita päivämäärävälillä 4.5. – 8.6.2020, joten mainitse hakemuksessasi, että milloin voisit aikaisintaan aloittaa työt.

Postin Oulun terminaali huolehtii esim. terminaalilajittelusta ja kuljetuksista Oulun alueella. Alueella / terminaalissa työskentelee päivittäin noin 200 logistiikan ja kuljetuksen ammattilaista sekä yhteistyökumppaneiden kuljettajia. Kuljetustoimintamme sisältää jakelu- ja runkoliikennettä.

 

Autonkuljettajan työ on monipuolista asiakaspalvelutyötä. Autonkuljettajana tehtäviisi sisältyy mm. posti- ja logistiikka tuotteiden kuljettamista asiakkaille ja Postin toimipaikkoihin sekä ateriakuljetuksia paketti- ja kuorma-autolla. Käytössäsi ovat nykyaikainen teknologia sekä laadukkaat ja uudenaikaiset paketti- ja kevytkuorma-autot. Kuljettajamme ovat palvelualan rautaisia ammattilaisia ja yrityksemme tärkeimpiä käyntikortteja. Kuljettajana johdat itsenäisesti omaa työtäsi ja kohtaat päivittäin kymmeniä asiakkaita ja varmistat lähetysten toimitukset perille.

 

Menestyt tehtävässä positiivisella asenteella sekä oma-aloitteisella ja luotettavalla työotteella. Tulet hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa ja haluat tarjota parasta mahdollista palvelua asiakkaillesi. Toivomme sinulta Oulun talousalueen tuntemusta, kuorma-autolla ajokokemusta sekä hyvää fyysistä kuntoa ja sujuvaa suomen kielen taitoa.

 

Työ on osa- tai kokoaikatyötä, työaika on keskimäärin 30 - 40 h/viikko. Työ on kolmivuorotyötä ja työpäivät- ja ajat vaihtelevat jaksoittain.  Työvuoroja on aamu-, päivä- ja yövuoroissa.

 

Tehtävässä edellytämme:

  • B-ajokorttia tai BC-ajokorttia
  • Voimassa olevaa ammattipätevyyttä (C-ajokortilliset)
  • Digipiirturin kuljettajakorttia (C-ajokortilliset)

 

Tehtävässä katsomme eduksi:

  • Aiempi kokemus vastaavasta työstä
  • Aiempi kokemus PoMo / KATI-tiedonkeruulaitteen käytöstä
  • ADR-ajolupa
  • Työturvallisuuskortti

 

Saat itsenäisen ja monipuolisen työn ja olet mukana rakentamassa sujuvampaa arkea miljoonille asiakkaillemme. Pääset kannustavan tiimiin, jossa on rehti tekemisen meininki ja aito halu tehdä asiakkaalle onnistuneet palvelut. Meillä käytössäsi on uudenaikainen ja turvallinen kuljetuskalusto, digitaaliset työvälineet sekä laadukkaat työvaatteet ja varusteet. Huolehdimme työturvallisuudesta ja panostamme sen jatkuvaan kehittämiseen.

Meillä sinulla on mahdollisuus kasvaa ja kehittyä ja isossa organisaatiossamme sinulla on monipuoliset oppimis- ja kehittymismahdollisuudet logistiikan ja kuljetuksen eri urapoluilla. Tarjoamme henkilöstöedut, kuten kattavat työterveyspalvelut, puhelinedun, liikunta- ja kulttuuriedun sekä alennuksia yhteistyökumppaneiltamme.

Tehtävän palkkaus määräytyy Auto- ja kuljetusalan (AKT) työehtosopimuksen mukaisesti.

 

Lisätietoja tehtävästä antaa Pasi Härkönen email. pasi.harkonen@posti.com

 

Hae tehtävää 12.4.2020 mennessä osoitteessa https://careers.posti.com/.