(Poistunut julkaisusta)

Paketointi- ja valmistusjigisuunnittelija
Valmet

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.5.2019

Tule meille mielenkiintoiseen tehtävään Paketointi- ja valmistusjigisuunnittelijaksi lähelle tuotantoa!


Etsimme innokasta ja kehityshenkistä Paketointi- ja valmistusjigisuunnittelijaa Lapuan tehtaallemme. Lapuan tehdas palvelee laajasti eri asiakkaita keskittyen sekä service että capitaali liiketoimintoihin globaalisti.

Tehtävässäsi vastaat valmistusprojektien jigisuunnittelusta, vientipakkaussuunnittelusta (Lapuan ja Tampereen tehtaille), erikoistyökalujen suunnittelusta ja hankinnasta sekä näiden prosessien ja toimintojen kehittämisestä.

Lapuan tehdas palvelee Valmetin kaikkia liiketoimintalinjoja ja -alueita sekä toimii läheisessä yhteistyössä Sellu ja Energia liiketoimintalinjan koko tuotanto-organisaation kanssa. Määrätietoisella ja rakentavalla yhteistyöllä tehtaan valmistuslinjojen henkilöstön sekä muiden sidosryhmien kanssa, tehokkaalla tiedon jakamisella sekä jatkuvan parantamisen ajatusmallilla varmistat tehtävässä hyvät tulokset.

Edellytykset: 

Tehtävässä toimiessasi tarvitset tarkoituksenmukaisen koulutustaustan tai vahvan kokemukseen perustuvan osaamisen paketointi- ja valmistusjigisuunnittelusta ja suunnitteluprosesseista. Sinulla on kokemusta LEAN:stä, suunnittelutyökaluista (AutoCAD, SolidWorks) sekä olet jo osoittanut kykysi toimia tehokkaasti yhteistyössä eri sidosryhmien kanssa kohti yhteisiä tavoitteita.

Eduksi tehtävässä on kokemus valmistusstandardeista ja luvista kuten PED, ASME, GB ja ISO sertifikaatit. Pystyt toimimaan tehokkaasti niin suomen kuin myös englannin kielellä.

Tarjoamme:


Tarjoamme Sinulle innostavan ja haastavan tehtävän ja mahdollisuuksia henkilökohtaisen osaamisesi kehittämiseen yhdessä tehtaamme rautaisten ammattilaisten kanssa.


Lisätietoja:  


Lisätietoja tehtävästä antaa Niko Pietari, Manager, Production Support +358 40 540 5695 tai niko.pietari@valmet.com. Hae tätä paikkaa täyttämällä sähköinen hakulomakkeemme mahdollisimman pian ja viimeistään 11.8.2019. Paikka voidaan täyttää jo hakuajan kuluessa, mikäli sopiva henkilö löytyy.

Valmet Suomi on savuton työpaikka.

Kun kaikki toimii yhteen

Valmetissa kohtaavat parhaat kyvyt monesta eri maasta ja kulttuurista. Olemme maailman johtava teknologian, automaation ja palveluiden toimittaja ja kehittäjä sellu-, paperi- ja energiateollisuudelle. 12 000 ammattilaistamme ympäri maailmaa ovat sitoutuneet parantamaan asiakkaidemme suorituskykyä. Tämä vaatii luovuutta, teknologisia innovaatioita, palveluosaamista - ja ennen kaikkea tiimityötä.

Liity tiimimme! www.valmet.com/careers