(Poistunut julkaisusta)

Päivystyssiivooja kauppakeskukseen Leppävaaraan
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.9.2019

Kauppakeskus Sello siivouspäivystäjän työ la-su.

Vaaditaan Suomenkielen taito,ja ymmärtäminen.

 

L&T:llä siivoustyö on paljon muutakin, mitä ehkä kuvittelet. Etsimme ammattimaiseen ja aktiiviseen tiimiimme kahta sopivaa

 

SIIVOOJAA

 

päivystämään osa-aikaiseen, vakituiseen työsuhteeseen Espooseen. Tässä tehtävässä huolehdit kauppakeskuksen myymäläkohteiden siisteydestä. Kierrät kauppakeskuksen tiloja: aulat, lastenhoitohuoneet ja hygieniatilat. Työnkuva on selkeäpiirteinen, eikä töitä tarvitse laittaa reppuun kotiin lähtiessä, vaan voit nauttia vapaa-ajastasi vailla huolen häivää. Työ on mielekästä ja itsenäistä, soveltuu henkilölle, joka on valmis itsenäiseen työskentelyyn. Saat ekstrana mahtavat työkaverit, sekä esimiehen. Päivystysiivoojan työpäivät sijoittuvat la-su välille klo. 13.00-19.00 välille ja työnmakuun pääsee heti!

 

Sinulla on mukana puhelin jonne tule soittoja, missä siivousta tarvitaan. Eli tehtävässä kohtaat vaihtelevia asiakaspalvelutilanteita, joten odotamme sinulta suomen kielen ymmärrystä ja keskustelutaitoa. Olet ystävällinen, reipas ja oma-aloitteinen.

 

Etsimämme täsmällinen työntekijä ei pelkää fyysistä ja nopeatempoista työtä. Perehdytämme sinut ilman muuta työtehtäviisi, mutta on suotava jos sinulta löytyy edes hieman aikaisempaa siivouskokemusta.

 

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä tiiviiksi osaksi mahtavaa työporukkaa. Vaikka työsi on liikkuvaa, tuemme liikuntaa ja kulttuuria myös vapaa-ajalla henkilökuntakerhojemme kautta. Työnkuvasi on monipuolinen sekä vaihteleva, ja isona talona tarjoamme monenlaisia urapolkuja.

 

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten ilahdutathan meitä hakemuksellasi mahdollisimman pian. Mikäli tarvitset lisätietoja, tavoitat rekrytointitiimin sähköpostitse osoitteesta rekry@lassila-tikanoja.fi.