(Poistunut julkaisusta)

Päivystyskoordinaattori
Attendo

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.8.2018

Etsimme nyt

PÄIVYSTYSKOORDINAATTORIA

Lääkäripalveluiden tiimiin Helsinkiin.

Päivystyskoordinaattorina vastaat oman alueesi päivystyspisteiden lääkärirekrytoinnista ja lääkäriresurssin ylläpidosta sekä hallinnoinnista.  Tehtäväkenttäsi tulee olemaan monipuolinen ja olet osa nuorekasta ja innovatiivista tiimiä.

Olet etsimämme henkilö, mikäli

  • Sinulla on kaupallinen tai muutoin soveltuva korkeakoulututkinto ja ainakin jonkin verran työkokemusta soveltuvista tehtävistä
  • Haluat myynnin ja rekrytoinnin ammattilaiseksi ja viihdyt kasvavan yrityksen dynaamisessa ilmapiirissä
  • Olet tehokas ja organisointikykyinen työntekijä
  • Olet työotteeltasi itseohjautuva ja saavutat asetetut tavoitteet
  • Olet myyntihenkinen ja periksiantamaton

Tehtävässä menestyy ennen kaikkea sanavalmis ja reipas persoona, joka ei pelkää tarttua puhelimeen ja luoda kontakteja uusiin ihmisiin. Työssä vaaditaan paineensietokykyä ja joustavuutta työaikojen suhteen. Sinulla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta terveydenhoitoalalta.

Tarjoamme sinulle vastuullisen ja laaja-alaisen työnkuvan kehittymismahdollisuuksineen. Työsuhde on vakituinen ja työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä. Työaika sijoittuu pääsääntöisesti klo 8-18 välille.

Lähetä hakemuksesi CV:n ja palkkatoiveen kera mahdollisimman pian resurssipäällikkö Inka Rautiaiselle (inka.rautiainen@attendo.fi), sillä työtehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Otsikoi hakemukseksi ”Päivystyskoordinaattori/Helsinki", kiitos! Lisätietoa tehtävästä saat Inka Rautiaiselta sähköpostitse (inka.rautiainen@attendo.fi) tai puhelimitse (043 848 6941) ke 8.8. klo 13-15 ja ti 14.8. klo 13-14.