(Poistunut julkaisusta)

Päivystäviä lähihoitajia kotihoivaan
Toimiva Koti / Domedi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.11.2018
Etsitkö uutta hoiva-alan työtä, jossa pääset tuottamaan parasta hoiva-alan palvelua ja luomaan samalla parempaa arkea yksityisasiakkaillemme? Jos vastasit KYLLÄ, niin hae MEILLE!

Etsimme nyt PÄIVYSTÄVIÄ LÄHIHOITAJIA osaksi Toimivan Kodin kasvavaa kotihoidon tiimiä! Päivystystiimissä työskentelemme asiakkaittemme tukena ja turvana ja olemme 24/7 valmiudessa, mikäli asiakkaamme tarvitsevat päivystävää apua. Työ suoritetaan Pääkaupunkiseudun ja Itä-Uudenmaan alueilla.

Me Toimivalla Kodilla tuotamme yksityisille asiakkaillemme parasta mahdollista hoivapalvelua ja pyrimme toteuttamaan kaikki asiakkaittemme toiveet. Palvelumme on aina henkilökohtaista, asiakkaan toiveet ja tarpeet huomioivaa ja haluamme erottua muista alan toimijoista juuri henkilökohtaisen palvelun kautta! Palvelumme toteuttaa iloinen ja ammattitaitoinen henkilökuntamme, joka koostuu pääasiassa lähihoitajista ja muista hoiva alan ammattilaisista. Monesti olemme asiakkaittemme tukena hoivatöiden ohella myös muissa arjen askareissa, kuten esimerkiksi ruoan laitossa, pyykkihuollossa tai ihan vain asiointiapuna kaupassa.

Päivystävänä lähihoitajana vastaat asiakkaittemme hyvinvoinnista ja erilaisista päivystävän kotihoivan tarpeista. Sovittuna päivystysaikana olet siis valmiudessa lähtemään nopeasti asiakkaittemme avuksi, kun päivystyspuhelimeemme soitetaan. Päivystysaikamme sijoittuvat kolmeen vuoroon (klo 7-15; 15-22 ja 22-07) kaikille viikon päiville (myös viikonloput). Pyrimme olemaan työvuorojen suunnittelussa joustavia ja huomioimaan mahdolliset toiveesi ja tarpeesi työaikojen suhteen. Päivystyksemme on työntekijän kannalta joustavaa ja voit hoitaa päivystyksen esimerkiksi kotoasi käsin.

Odotamme Sinulta Lähihoitajan ammattitutkintoa, tai että olet suorittanut vähintään 1. vuoden sairaanhoitajan opinnot, sekä omaat kokemusta kotona suoritettavasta hoivatyöstä. Toivomme, että olet iloinen, ystävällinen ja helposti lähestyttävä asiakaspalveluhenkinen persoona. Asenteesi on meille tärkeä, koska edustat työssäsi Toimivaa Kotia ja sen arvoja. Hyvä Suomen kielen suullinen ja kirjallinen taito on työssä edellytyksenä, ruotsin ja englannin kielen taito katsotaan myös eduksi. Tässä työssä tarvitset myös b-ajokortin, sillä liikumme asiakkaillemme väliset matkat autolla. Oman auton käyttömahdollisuus on tehtävässä eduksi, mutta tarvittaessa saat myös päivystysaikoina käyttöösi yrityksemme auton.

Tarjoamme Sinulle vakituisen työsuhteen hoiva-alan kasvavalla toimijalla. Hyvän perehdytyksen ja palvelumallimme lisäksi tarjoamme Sinulle iloisen ja kannustavan työyhteisön tuen, modernit ja hyvät työvälineet, hyvät koulutusmahdollisuudet, sekä kilpailukykyisen palkkauksen. Päivystysajalta korvaamme TES:n mukaisesti 50% tuntipalkasta, sekä päivystyskeikan ajalta maksamme normaalin tuntipalkan työaikalisineen.

Kiinnostuitko? Toivomme että haet meille mahdollisimman pian, sillä työmme alkavat nopealla aikataululla! Haastattelemme jo hakuajalla ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Hakeminen meille on tehty helpoksi eikä vie montaa minuuttia, mikset siis hakisi meille saman tien? Hakuaika päättyy 18.11.2018