(Poistunut julkaisusta)

Päivystävä siivooja
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.10.2018

Etsitkö itsenäistä ja monipuolista työtä? Etsimme ainutlaatuiseen kohteeseen Vallilan sydämeen

Aurinkoista kokoaikaista päivystävää siivoojaa.

Onko sinulla positiivinen asenne ja reipas ote, pystytkö hallitsemaan kokonaisuuksia ja oma-aloitteisesti huolehtimaan tilojen siisteydestä?
Päivystävänä siivoojana tulet toimimaan osana iloista siivouspalvelun tiimiämme ja työssäsi vastaat osaltasi asiakasyritystemme ympäristön siisteydestä ja viihtyisyydestä.
Tässä työssä jokainen päivä on erilainen, joten toivommekin hakijoilta hyvää reagointikykyä yllättäviin tilanteisiin.

Aikaisempi siivouskokemus ja alan koulutus katsotaan eduksi, mutta meillä on myös mahdollisuus kouluttautua työn ohessa. Työskentelet arkisin maanantaista perjantaihin ja klo. 06.00-18.00 välillä.

Olet näkyvä osa yritystämme ja tärkeä osa työstäsi on myös asiakkaiden päivittäinen kohtaaminen. Tarpeen tullen neuvot ja opastat, vähintään hymyilet ja tervehdit. Opetamme sinulle kaiken muun paitsi palveluasenteen. Ota siis se mukaasi haastatteluun! 

Tarjoamme sinulle vakituisen työpaikan ja jos sinulla on halua menestyä ja edetä kanssamme, voit luoda urapolun meillä - me kannustamme siihen! 

Käsittelemme hakemuksia jatkuvasti, joten haethan tehtävää pikimmiten! Mikäli kaipaat lisätietoja tehtävistämme, niitä saat osoitteesta rekry(at)lassila-tikanoja.fi. Huomioithan, että emme valitettavasti vastaanota hakemuksia sähköpostitse.