(Poistunut julkaisusta)

PÄIVYSTÄJIÄ UUTEEN PALVELUKESKUKSEEMME
Kotikatu Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.11.2019

Sytytkö hyvästä asiakaspalvelusta? Pysyykö sinulla langat käsissä tiukemmissakin tilanteissa? Oletko oivaltava tyyppi, joka auttaa ihmisiä mielellään arjen pienissä ja hiukan suuremmissakin ongelmissa?

HAE PÄIVYSTÄJÄKSI UUTEEN PALVELUKESKUKSEEMME HELSINGIN PITÄJÄNMÄELLE

Osana palvelukeskuksemme tiimiä vastaat ensiluokkaisen palvelun tarjoamisesta asiakkaillemme: tuet ja edesautat asiakkaittemme viihtyisää ja turvallista asumista kellon ja kalenterin ympäri. Tärkein työtehtäväsi on päivystystehtävien vastaanotto puhelimitse ja niiden välittäminen eteenpäin päivystäville kiinteistönhoitajille.

Toivomme sinulta aiempaa kokemusta asiakaspalvelutehtävistä sekä ihmisläheistä ja positiivista palveluasennetta. Sinulla on hyvät IT-taidot ja hyvä englannin kielen taito, ruotsin kielen osaaminen on plussaa. Palvelukeskuksemme työ on ajoittain kiireistä ja edellyttää siten hyvää paineensietokykyä. Työssä tarvitaan myös ongelmanratkaisutaitoa sekä kykyä itsenäiseen päätöksentekoon. Arvostamme myös ymmärrystä talotekniikasta.

Tarjoamme sinulle kattavan perehdytyksen ja koulutuksen tehtävään, viihtyisät työtilat Pitäjänmäellä, mielenkiintoisia työtehtäviä sekä mahdollisuuden päästä mukaan käynnistämään ja kehittämään palvelukeskustamme. Työskentelet Kotikadulla osaavien esimiesten ja mukavien työkavereiden keskellä. Työ on monipuolista ja itsenäistä puhelinasiakaspalvelua. Työaikasi on arkisin klo 14-07 välillä sekä viikonloppuisin kaikkina kellonaikoina. Teet töitä joko työparisi kanssa tai yksin. Työvuorot suunnitellaan siten, että sinulla on mahdollisuus pitkiinkin vapaisiin. Työt alkavat vuodenvaihteessa 2019–2020.

Tartu tilaisuuteen ja kerro meille itsestäsi oheisen hakulomakkeen kautta viimeistään 17.11.2019. Liitä mukaan myös palkkatoiveesi. Jos nautit monipuolisesta tekemisestä, viihdyt asiakaspalvelutyössä ja haluat tehdä töitä ilta- ja yöaikaan, paikka voi olla juuri sinulle! 

Mikäli kaipaat lisätietoja tehtävästä, ota yhteyttä Jukka Ruuskaan, p. 010 270 8384. Jukan tavoitat keskiviikkona 6.11. ja 13.11. klo 9-11. 

Tervetuloa töihin Kotikadulle!