(Poistunut julkaisusta)

Päivittäistavaramyyjä Prisma Hyvinkää, HOK-Elanto
Prisma Hyvinkää

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.8.2020

Prisma on perheystävällinen hypermarket, jossa on pysyvästi edullinen hintataso ja monipuolinen valikoima. HOK-Elannolla on 14 Prismaa pääkaupunkiseudulla. Prismoissa voit hoitaa kaikki kodin hankinnat yhdellä kauppamatkalla. Laajan elintarvike- ja päivittäistavaravalikoiman lisäksi Prismassa on kattava tarjonta kodin, vapaa-ajan, kodintekniikan ja pukeutumisen tuotteita. Toimipisteemme sijaitsevat keskeisillä paikoilla, hyvien liikenneyhteyksien varrella. Pysäköintitilaa on runsaasti. Isot ja selkeät myymälät, laaja valikoima, opasteet ja esillepano tekevät asioinnista helppoa ja sujuvaa. Myymälöiden yhteydessä on usein myös erikoisliikkeitä ja muita oheispalveluja.

Millaisesta työstä on kyse?

Prismat ovat isoja kokonaisuuksia, joista löytyy paljon vaihtelevia myyjän tehtäviä.

Myyjän arki on monipuolista. Pääset kasvattamaan tuotetietouttasi eri osastoillamme ja kehittymään työtehtävässäsi. Päivittäistavarapuolella työhön kuuluu mm. laadukas ja auttavainen asiakaspalvelu, hyllyttäminen ja myymälän yleisestä siisteydestä ja ajankohtaisuudesta huolehtiminen. Tuotteiden saldojen seuranta ja puutteiden korjaaminen yhdessä muun tiimin kanssa.

Mitä odotamme sinulta?

Odotamme, että sinulta löytyy aitoa halua, innostusta ja intohimoa asiakaspalveluun. Tehtävään soveltuva koulutus ja aiempi kokemus myynti- ja asiakaspalvelutyöstä katsotaan eduksesi. Hektisyys ja muuttuvat tilanteet ovat osa asiakaspalvelijan arkea, joten arvostamme positiivista ja toimeen tarttuvaa asennetta. Työssä tarvitset myös tiimitaitoja ja kykyä tulla toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Toivomme myös, että pääset ilahduttamaan meitä ja asiakkaitamme työpanoksellasi joustavasti vaihtelevissa vuoroissa kaikkina kaupan aukioloaikoina. Työ on fyysisesti raskasta ja hyvä fyysinen kunto on eduksi.

Mitä meillä on tarjota sinulle?

Monipuolisia ja vaihtelevia kaupan työtehtäviä luotettavalla työnantajalla. Työkavereiksi joukon iloisia kaupan alan ammattilaisia. Pidämme työntekijöistämme huolta tarjoamalla kattavan työterveyshuollon sekä HOK-Elannon ja S-ryhmän kattavat henkilökuntaedut. Tarjoamme keskimäärin 30h /viikko.

Työtehtävän tiedot:

Toimipaikka: Prima Hyvinkää

Sopimustunnit: 30h/viikko

Työsuhdemuoto: toistaiseksi

Hakuaika: 23.7.-2.8.2020

Hakeminen:

Pääset hakemaan oheisen hakulinkin kautta. Yhteistyökumppanimme Barona käsittelee hakemukset, mutta valittu henkilö työllistyy HOK-Elannon Prisma-ketjuun.

Toimi nopeasti! Käsittelemme hakemuksia ja teemme valintoja jatkon suhteen mahdollisesti jo hakuaikana.