(Poistunut julkaisusta)

Päivittäistavarakaupan osaajia HOK-Elannon toimipisteisiin pääkaupunkiseudulle
Barona Kauppa Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.1.2020

Haluaisitko työskennellä Prismassa, S-Marketissa, Alepassa vai Food Market Herkussa – tai vaikka kaikissa? Etsimme keikkailevia KASSATYÖNTEKIJÖITÄ SEKÄ HYLLYTTÄJIÄ Helsingin, Vantaan ja Espoon alueelle. Edellytyksenä työskentelylle on viimeaikainen kokemus S-ryhmän kassankäytöstä tai päivittäistavarakaupan hyllytyksestä ja vähintään 18 vuoden ikä sekä sujuva suomen kielen taito.

Baronan keikkatyöntekijänä sinulle tarjoutuu mahdollisuuksia tehdä vuoroja HOK-Elannon kaikissa ketjuissa pääkaupunkiseudulla. Pystythän työskentelemään joustavasti kaupan kaikkina aukioloaikoina ja mahdollisesti myös lyhyellä varoitusajalla!

Tehtävät vaativat sinulta asiakaspalveluhenkeä ja reippaan ripeää työskentelyasennetta. Kohtaat työpäivän aikana suuren määrän ihmisiä ja erilaisia asiakaspalvelutilanteita. Tämän takia toivomme, että sinulta löytyy kykyä yllättävienkin tilanteiden hoitamiseen, mutta siedät hyvin myös kassatyöskentelyyn tai hyllytykseen kuuluvaa rutiinia.

Kassatöissä tarvitset ikärajapassia ja hyllyttäjän työssä hygieniapassia. Ohjeistamme tarvittaessa näiden hankkimisessa.

Tehtävissä palkkaus määräytyy kaupan alan TES:n mukaan. Aloitus töissä sovittavissa mahdollisuuksien mukaan helmi-maaliskuussa.

Hae paikkaa hetimiten, käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana!