Päivätuottaja

Yle
Tietoa tehtävästä

Yle Porin toimitus tarvitsee uuden tuottajan - kiinnostaako sinua työskentely hauskassa porukassa haastavien tehtävien parissa?

Miksi meille?

Yle Porin toimituksessa työskentelee 17 osaavaa journalistia. Porin toimitus on osa Yle Lounais-Suomea, joka kattaa Satakunnan ohella myös Varsinais-Suomen. Tuotamme päivittäin uutis- ja ajankohtaissisältöjä kaikille alustoille: verkkoon, radioon ja televisioon. Palvelemme niin oman alueen yleisöjä kuin koko maatakin kiinnostavilla sisällöillä.

Mitä on luvassa?

Päivätuottaja johtaa alueen uutispäivää. Olet toimituksen lähiesihenkilö ja Lounais-Suomen johtoryhmän jäsen. Työssäsi sinulla ovat tukena välinetuottajat ja päällikkö. Vastaat omalta osaltasi reagoinnista uutispäivään. Suunniteltujen sisältöjen ohella pohdimme päivittäin mistä tänään pitäisi yleisöllemme kertoa. Taitat alueellisen TV-uutislähetyksen vuoropäivinä Turun päivätuottajan kanssa. Perinteisen broadcastin ohella panostamme yhä voimakkaammin suoriin striimeihin ja videon ja audion uusiin käyttötapoihin. Toimitus on jatkossa yhä useammin live-tilassa. Viemme katsojat ja kuulijat sinne missä juuri nyt tapahtuu.

Toimitus sijaitsee Porin ydinkeskustassa, mutta työtä voi tehdä osin myös etänä.

Mitä odotamme sinulta?

Edellytämme hyvää journalistista osaamista ja esihenkilötaitoja. Sinulla on jo näyttöä uutisvälineessä työskentelyssä ja olet innokas oppimaan uutta. Sopiva koulutustausta ja hyvät vuorovaikutustaidot auttavat menestymään tehtävässä. Alueen tuntemus lasketaan eduksi.

Kiinnostuitko?

Lähetä meille oheinen hakemus. Liitä mukaan CV:si.

Lisätietoja voit kysyä Yle Lounais-Suomen päällikkö Antti Korhoselta: antti.korhonen@yle.fi. Puhelimitse 040 749 4581 (soittoajat 9.4. klo 12 - 14, 14.4 klo 12-14 ja 15.4 klo 12-14)

Haku alkaa 6. huhtikuuta 2021 ja päättyy 18. huhtikuuta 2021, klo 23.59
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen, Kokoaikainen
Yhteystiedot

Ilmianna kiinnostuksesi tai vinkkaa kaverille 18.4.2021 mennessä! Hakemuksen voit täyttää "Tutustu työpaikkaan" -linkin kautta.

Tutustu työpaikkaan
Tietoa työnantajasta