Päivätuottaja, Yle Itä-Suomi, Joensuu
Yleisradio Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 22.2.2021

Tule mukaan tekemään Suomen kattavinta aluejournalismia!

Haemme toimitukseemme innostavaa päivätuottajaa, jolle uutis- ja ajankohtaisjournalismin tuottaminen ja kehittäminen on intohimo!

Miksi meille?

Avoinna on yksi toimituksemme avaintehtävistä. Olemme on osa koko maan kattavaa alueellista uutis- ja ajankohtaistoimintaa. Teemme kiinnostavaa ja merkityksellistä journalismia julkaistavaksi verkossa, radiossa ja televisiossa sekä alueellisesti että valtakunnallisesti. Pääset näköalapaikalle johtamaan toimituksen päivittäistä työtä ja tekemään yhteistyötä ammattitaitoisen tiimin kanssa. 

Mitä on luvassa?

Päivätuottajana vastaat osaltasi toimituksen journalistisen suunnittelun toteutumisesta, reagoinneista ja päivittäisistä aihekokonaisuuksista. Osaat laittaa myös päivän uusiksi tarvittaessa ja pystyt tukemaan tekijöitä isoissa uutistilanteissa. Verkottuva yhteistyö on olennainen osa työtäsi; pidät yhteyttä muihin Ylen toimituksiin ja sidosryhmiin.

Päivätuottaja on alueen johtoryhmän jäsen. Johtotiimiin kuuluu päällikön lisäksi sisältö- ja mediatuottajia, joiden kanssa teet tiivistä yhteistyötä ja saat tukea työhösi.

Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen, päivätuottajan tehtävä täytetään määräaikaisena.

Mitä odotamme sinulta?

Sinulla on hyvä käsitys verkon, television ja radion tekemisestä ja journalistista osaamista tehdä sisältöratkaisuja nopeissa uutistilanteissa. Sinulla hyvät esimiestaidot, olet tavoitteellinen ja osaat tukea toimitustasi laadukkaiden sisältöjen tekemisessä. Tunnet journalistisen kerronnan eri muodot ja oivallat mikä tapa parhaiten palvelee yleisöä ja nopeaa reagointia. 

Kiinnostuitko?

Hienoa, haluamme kuulla sinusta! 

Lisätietoja antaa Yle Itä-Suomen päällikko Johanna Raatikainen: johanna.raatikainen@yle.fi tai puhelimella 040 8302877

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot