(Poistunut julkaisusta)

Päiväsiivooja Karkkilaan
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.2.2020

L&T on huomisella töissä! Tästä syystä olemme ottaneet tehtäväksemme toimia edelläkävijänä muutoksessa. Päivitimme nimittäin alan esimiesroolit tähän päivään, jotta voisimme selkeyttää vastuualueita, vähentää työnmäärää ja tehostaa esimiestyötä. L&T pitää huolta katoista, lattioista ja ihmisistä niiden välillä! Liity meidän remmiin ja tule tekemään hyviä tekoja!

 

 

Miten olisi, kelpaisiko helppo lisätienesti työssä, joka ei sido sinua kokopäiväksi? Nappaa tästä itsellesi paikka! Haemme nimittäin

 

SIIVOOJAA KARKKILAN ALUEELLE

 

osa-aikaiseen ja vakituiseen työsuhteeseen. Työaikasi ovat ti ja to klo. 12.30-14.00. Työkohteesti on Toimisto- ja jakelutilat. Tehtävästä maksetaan Kipa TES 2 mukainen palkkaus, eli 10,67€/h. 

 

Tämä tehtävä ei vaadi sinulta pitkää listaa korkeakouluopintoja tai kymmeniä eri työkokemuksia!

 

Tämän päivän siivooja on palvelualan moniosaaja, jonka näpeissä pysyy niin lattiankuivain kuin älypuhelinkin. Toivomme sinulta aikaisempaa (vähintään noin. 1-vuodelta) siivouskokemusta, mutta kuten kohteen Palvelumestari Merit totesi; halu oppia ja mainio työasenne on se, mitä arvostamme eniten! Lisäksi arvostamme joustavaa, ennakkoluulotonta ja innokasta asennetta! Tehtävässä kohtaat vaihtelevia asiakaspalvelutilanteita, joten odotamme sinulta riittävää suomen kielen taitoa, muista kielistä on toki eduksesi. 

 

Mitä tarjoamme sinulle? 

 

* Uudessa L&T: n roolissa olevan Palvelumestarin, joka toimii esimiehenäsi ja tsemppaa sinut parhaimpiin tuloksiin viikottain! 

* Henkilöstöedut, kuten kuntosaliedut ja tavallista kattavamman työterveyshuollon, johon kuuluu sairauskassa

* Henkilöstöetuihimme kuuluvat myös henkilökuntakerhot, sekä kulttuuri- ja liikuntasetelit

* Meillä on tarjota sinulle konkreettisia ja monipuolisia mahdollisuuksia edetä urallasi esimerkiksi koulutusmahdollisuudet 

* Pääset osaksi kiertotaloutta ja ilahduttamaan muita - merkityksellisellä työlläsi! <3

 

Hae n-y-t tehtävään oheisen linkin kautta! :) Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä ja odotamme malttamattomina hakemustasi.

 

Vai jäikö jokin vielä mietityttämään? Voit tutustua L&T:hen työnantajana osoitteessa https://www.lt.fi/fi/tyonhakijat tai lähettää kysymyksesi osoitteeseen rekry(at)lassila-tikanoja.fi. Varsinaisia hakemuksia otamme kuitenkin vastaan vain rekrytointijärjestelmämme kautta.