(Poistunut julkaisusta)

Päiväsiivooja elintarviketeollisuuteen
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.2.2019

Etsimme tarmokasta ja fyysiseen työhön tottunutta Siivoojaa elintarviketeollisuuden asiakaskohteeseemme Outokumpuun.


ISS:n elintarviketeollisuuden palvelut on erikoistunut elintarviketeollisuuden yritysten tuotantotilojen ja -laitteiden puhtauspalveluihin sekä tuotantohygienian ylläpitoon. Toiminnan lähtökohtana on asiakkaan tuotantoprosessien syvä tuntemus sekä prosessien mukaan räätälöidyt hygienia- ja palveluratkaisut. Tehtävässä puhdistat elintarvikelaitoksen tuotannon tiloja ja koneita matalapainepesulla.


Tehtävässä olet osa erikoistiimiä, jolla on osaamista kaikilla elintarviketeollisuuden puhdistuksen aloilla. Koulutamme sinut huolellisesti tehtäviin eikä sinulla näin ollen tarvitse olla aikaisempaa kokemusta vastaavista töistä. Työskentely tapahtuu ma - pe ja painottuu aamuun/päivään klo 5.30 – 15.30 välille joten olethan aamuvirkku? Työsuhde on kokoaikainen ja vakituinen.


Työssä menestyminen edellyttää hyvää omaksumiskykyä sekä joustavuutta. Olet myös kiinnostunut haastavista sekä monipuolisista työtehtävistä. Työssä onnistuminen edellyttää sinulta omatoimisuutta, asiakaslähtöisyyttä sekä kiinnostusta elintarviketuotantotilojen puhdistukseen. Hyvä fyysinen kunto on tehtävässä jaksamisen peruspilari. Tehtävässä tarvitaan myös suomen ja/tai englannin kielen taitoa ja hygieniapassi sekä työturvallisuuskortti katsotaan eduksi. Oman auton käyttömahdollisuus helpottaa kohteeseen kulkemista. Työ edellyttää vähintään 18-vuoden ikää.

Tule töihin tiimiin, jonka tavoitteena on ylittää asiakkaan odotukset joka päivä! Liity mainioon työporukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 17.3.2019 Työ alkaa sopimuksen mukaan.

ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys.  Joka päivä reilut 8000 työntekijäämme tuottavat asiakkaillemme palveluita, joissa näkyvät henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli 420 miljoonaa euroa. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii 77 maassa. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/

- ISS on savuton työpaikka -