(Poistunut julkaisusta)

Päiväoperaattori
Neste Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.8.2019

Etsitkö uusia haasteita urallesi ja mahdollisuuksia kehittyä ammatillisesti? Oletko kiinnostunut kasvamaan työelämässä ja halukas sekä jakamaan että kehittämään taitojasi ja tietämystäsi, olemme kiinnostuneita juuri sinusta.

Etsimme

Päiväoperaattoria

Porvoon jakeluterminaaliin vakituiseen työsuhteeseen.

Työtehtäväsi ja tavoitteet

Olet osa jakeluterminaalin päivätyöntekijäryhmää. Tehtäviisi kuuluvat erilaiset kenttäoperoinnit, mm. lisäaineiden valmistukset, kunnossapitotöiden valmistelut sekä säiliöautonkuljettajien asiakaspalvelu.

Menestyksen avaimet tehtävään

Edellytämme hakijalta tehtävään soveltuvaa koulutusta sekä aikaisempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä prosessiteollisuuden parista. Odotamme sinulta asiakaspalveluhenkisyyttä ja nopeaa uusien tehtävien omaksumista.

Kokemus erilaisten tietojärjestelmien käsittelystä luetaan eduksi. Ajokortti on välttämätön, ADR-ajolupa katsotaan eduksi. Hallitset suomen ja englannin kielen.

Lisäksi me Nesteellä uskomme ihmisiin, jotka löytävät uusia tapoja tehdä asioita - ihmisiin, joille turvallisuus ja vastuullisuus ovat myös osa ammattitaitoa. Asiakkaat ja heidän tarpeiden ymmärtäminen ja ennakoiminen ovat meille tärkeitä. Meillä jokainen ottaa vastuuta työn johtamisesta ja meillä on vahva halu tehdä yhteistyötä. Jos kaikki tämä ja myös arvomme vastuullisuus, yhteistyö, uudistuminen ja tuloksellisuus pätevät myös sinuun, olet se osaaja, jota etsimme.

Tule mukaan tekemään merkityksellistä työtä eteenpäin katsovassa työyhteisössä!

Tarjoamme mukavan työympäristön ja mielenkiintoiset työtehtävät sekä mahdollisuuden ammatilliseen kehittymiseen. Tarjoamme myös kaikille uusille nesteläisille laajan perehdytysohjelman yhtiön toimintatapoihin.

Porvoon jalostamo sijaitsee Kilpilahden teollisuusalueella noin 30 min. ajomatkan päässä Helsingin keskustasta. Neste järjestää työntekijöilleen ilmaisia bussikuljetuksia Kilpilahteen pääkaupunkiseudulta sekä Porvoosta ja sen lähialueilta.

Hakuaika päättyy 31.8.2019. Liitä hakemukseesi saatekirje ja ansioluettelo.

Tehtävään valitulta edellytetään hyväksyttyä terveystarkastusta, joka sisältää huumausainetestauksen. Henkilöstä tehdään tämän suostumuksella turvallisuusselvitys.

Me uskomme, että jokaisen sukupolven velvollisuus on jättää lapsilleen elinvoimaisempi maapallo. Siksi tavoitteenamme on luoda vastuullisia vaihtoehtoja joka päivä. Vaihtoehtoja, jotka mahdollistavat kestävämmän ja vähemmän luonnonvaroja kuluttavan elämäntavan.

Meitä nesteläisiä on Euroopassa, Aasiassa ja Pohjois-Amerikassa yhteensä noin 5 500. Olemme maailman suurin jätteistä ja tähteistä jalostetun uusiutuvan dieselin tuottaja ja tuomme uusiutuvia ratkaisuja myös lentämiseen ja muoviteollisuuteen. Etsimme joukkoomme oman alansa huippuja - ihmisiä, joilla on tahto muuttaa maailmaa puhtaammaksi.