(Poistunut julkaisusta)

PÄIVÄMESTARI ja VARAVUOROMESTARI
Solvay Group

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.3.2018
Asiakkaamme Solvay Group on kansainvälinen kemianteollisuuden konserni, jossa työskentelee noin 25 000 henkilöä 61 maassa. Toimipisteitä on 145 ja liikevaihto oli vuonna 2017 10,1 miljardia euroa. Solvay on yksi alansa markkinajohtajista. Yrityksen kestävän kemian toiminta pohjautuu sitoutuneiden työntekijöiden tuottamiin innovatiivisiin ja asiakaslähtöisiin ratkaisuihin, joissa on pyrkimys jatkuvan parantamisen kautta saavuttaa hyviä tuloksia asiakkaille.

Voikkaan tehdas valmistaa Kuusankoskella ympäristöystävällisiä valkaisu- ja desinfiointikemikaaleja. Henkilöstöä on 50 henkilöä ja liikevaihto on noin 40 miljoonaa euroa.

Haemme Solvayn Voikkaan tuotantolaitokseen

PÄIVÄMESTARIA ja VARAVUOROMESTARIA

Työsuhteet solmitaan suoraan Solvayn kanssa ja ne ovat vakituisia.

Päivämestarin vastuulla on tuotannon päivittäisen toiminnan sujuvuuden varmistaminen monin eri tavoin: mm. raaka-ainetilaukset, toimitusten ja lastausten seuranta, henkilöstöjohtaminen, raportointi ja yhteydenpito tuotantoketjun eri toimijoihin.

Varavuoromestari toimi tarvittaessa vuoromestarien sijaisena (n. 30-50% ajasta vuorotyötä eri vuoroissa) ja osallistuu päivätöissä erilaisiin toiminnankehitysprojekteihin. Vuoromestari toimii vuoronsa esimiehenä ja vastaa laitoksen laitteiden ja niihin liittyvien prosessien valvonnasta sekä käynnistämisen ja pysäyttämisen seurannasta ja koordinoinnista.

Hakijoilta edellytetään tehtävään soveltuvaa prosessitekniikan koulutusta. Työkokemusta hakijoilla voi olla niin kemian- kuin muustakin prosessiteollisuudesta. Hakijoilla toivotaan olevan kokonaisvaltainen käsitys tuotantoprosessista. SAP-tuntemus luetaan eduksi.

Olethan joustava tiimipelaaja, vastuuntuntoinen, motivoitunut ja oma-aloitteinen. Pystyt itsenäiseen päätöksentekoon ja sopeudut helposti muuttuvaan toimintaympäristöön. Omaat hyvän paineensietokyvyn ja haluat omalla työpanoksellasi vaikuttaa töiden sujumiseen, kehittymiseen, työssä viihtymiseen sekä työturvallisuuteen ja siitä huolehtimiseen.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen työn menestyvässä kansainvälisessä yrityksessä, jonka tulevaisuuden näkymät ovat erittäin positiiviset sekä kilpailukykyisen palkan. Muihin työsuhde-etuihin kuuluvat mm. virikesetelit.

Solvaylla on käytössä Paperiteollisuuden TES.

Jätä hakemuksesi osoitteessa www.go-on.fi. Hakuaika päättyy 23.3.2018. Työn aloitus sopimuksen mukaan.
Lisätietoja paikasta antaa Tanja Häkkinen p.044 5859 150
(ma-pe 8-15) tai tanja.hakkinen@go-on.fi