Päiväkotisiivooja, osa-aikainen aamupäivätyö, Tampere
StaffPoint

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 29.4.2021
Asiakkaamme Pirkanmaan Voimia Oy on Tampereen, Nokian ja Ylöjärven kaupunkien ja Pirkanmaan sairaanhoitopiirin omistama yhtiö, joka vastaa Tampereen kaupungin ateria- ja puhtauspalveluiden järjestämisestä sekä TAYS Keskussairaalan ja Pitkäniemen ateriapalveluista. Huolehdimme asiakkaiden hyvinvoinnista tarjoamalla täysipainoisia aterioita, puhtautta ja asiakasta tukevia muita ratkaisuja asiantuntevasti ja kumppanuuksia hyödyntäen. Tarjoamme vuosittain 12 milj. ateriaa ja huolehdimme tilojen puhtaudesta yli 400 kiinteistössä reilun 700 ammattilaisen voimin. Liikevaihtomme on n. 64 milj. euroa.

Etsimme nyt kyseiselle asiakkaallemme

PÄIVÄKOTISIIVOOJIA

monipuolisiin siivouskohteisiin.

Työtehtäviin kuuluvat asiakastilojen ylläpitosiivous ja jaksottaisia perussiivoustöitä. Työ saattaa pitää sisällään myös pieniä astiahuollon tehtäviä siivoustöiden lomassa. Siivooja työskentelee pääasiassa päiväkodeissa, mutta työntekijän on mahdollista työskennellä myös kouluissa. Kohteet sijaitsevat Tampereen alueella ja kohde voi vaihdella työvuorojen välillä.

Kyseessä on keikkaluontoinen työ. Voit tehdä töitä esimerkiksi muutamana päivänä viikossa tai halutessasi mahdollisesti myös 5 pv/vko. Työvuorot painottuvat arkipäiviin klo 7-13 välille. Työn keikkaluonteisuudesta huolimatta, työtä voi olla tarjolla yhtäjaksoisesti pidempiäkin ajanjaksoja.

Tehtävään valitulla henkilöllä tulee olla esittää rikostaustaote lasten kanssa toimimiseen.

Työsuhde solmitaan Valtti Henkilöstöratkaisuiden ja työntekijän välillä. Palkkaus työssä Avaintes:n mukainen, vähintään 11,16 €/h


Edellytämme sinulta

Alan koulutusta ja/tai työkokemuksen kautta hankittua osaamista siivousalan tehtävistä
Suomen kielen taitoa ohjeistusten ymmärtämiseksi
Hygieniapassia


Tarjoamme sinulle

Vastuuta ja haasteita osaamisesi mukaan
Arvokasta työkokemusta
Monipuolisia työtehtäviä


Kiinnostuitko?

Hae työpaikkaa oheisen linkin kautta. Liitä hakemukseen vapaamuotoinen hakemuksesi sekä ansioluettelosi. Paikkoja täytetään soveltuvien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoa tehtävästä antaa Valtti Henkilöstöratkaisuilta Alisa Hietikko, p.050 555 0663 / alisa@valttiratkaisut.fi tai Piia Joki-Erkkilä p. 050 555 1880 / piia@valttiratkaisut.fi


Lisätietoja

Alisa Hietikko
HR-Koordinaattori
Valtti Henkilöstöratkaisut Oy || Keskustori 1 A 2, 33100 Tampere || Kauppakatu 14 A 27, 40100 Jyväskylä
050 555 0663 || vaihde 010 320 3920
alisa@valttiratkaisut.fi || www.valttiratkaisut.fi


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot