Päiväkotiapulaisia pääkaupunkiseudulle
MediPower Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 29.11.2021

Me etsimmenyt aktiivisen työotteen omaavia päiväkotiapulaisia keikkatyöhön asiakkaallemme yksityiseen päiväkotiketjuun ympäri pk-seutua. Töitä pääsääntöisesti tarjolla Helsingissä, Espoossa ja Vantaalla.

Työnkuvaus:

Päiväkotiapulainen työskentelee päiväkodissa vastaten päiväkodin puhtaudesta ja siisteydestä siivousohjelman / -suunnitelman mukaisesti. Lisäksi hän vastaa ruoka- sekä pyykkihuollon erilaisista tehtävistä. Päiväkotiapulainen toimii edellä mainittujen tehtävien salliessa myös muissa avustavissa tehtävissä, mm. lasten pukemisen apuna. Päiväkotiapulainen ei ole kasvatusvastuullinen henkilö.

Hakijalta edellytämme:

Toivomme hakijalta hyviä vuorovaikutustaitoja sekä kokemusta vastaavista tehtävistä. Etsimämme henkilöt ovat iloisia ja ulospäinsuuntautuneita työntekijöitä, joilla on työelämän perussäännöt hallussa. Edellytämme hakijalta täysi-ikäisyyttä, hygieniapassia sekä voimassa olevaa rikosrekisteriotetta. Myös hyvä suomen kielen taito tulisi olla.

Tarjoamme:

Keikkatyössä kohteet vaihtuvat ja tämä tuo työhön oman pienen haasteen. Tästä syystä haluamme MediPowerilla antaa työntekijöillemme täyden tuen ja olla avuksi aina tilanteen niin vaatiessa. Arvostamme työtäsi, joten haluamme tarjota siitä myös hyvän korvauksen. Tässä tehtävässä on oiva mahdollisuus päästä kartuttamaan monipuolisesti omia taitoja ja tehdä työtä juuri omaan elämäntilanteeseen sopivalla tavalla. 

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, laitathan hakemuksen nettisivujemme kautta jo tänään! Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Vaihtoehtoisesti voit lähettää CV:si ja hakemuksesi osoitteeseen vilma.heino@medipower.fi. Kerro hakemuksessasi itsestäsi, osaamisestasi sekä työkokemuksestasi. Voit myös vapaasti lisätä oman palkkatoiveesi.

Lisätietoja tarvittaessa antaa:

HR-konsultti Vilma Heino

p.040 621 4660

 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1520945
  • Tehtäväalue: Sosiaaliala ja terveydenhuolto
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 12.12.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Uusimaa, Espoo, Helsinki, Vantaa