(Poistunut julkaisusta)

Päiväkotiapulaisia Kuopioon
MediPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.1.2020

Etsimme Päiväkotiapulaisia asiakkaallemme yksityiseen päiväkotiketjuun Kuopioon. Työ on keikkatyötä, eli töitä tarjolla tarpeen mukaan arkisin klo 7-17 välillä. 

Työnkuvaus:

Päiväkotiapulainen työskentelee päiväkodissa vastaten päiväkodin puhtaudesta ja siisteydestä siivousohjelman / -suunnitelman mukaisesti. Lisäksi hän vastaa ruoka- sekä pyykkihuollon erilaisista tehtävistä. Päiväkotiapulainen toimii edellä mainittujen tehtävien salliessa myös muissa avustavissa tehtävissä, mm. lasten pukemisen apuna. Päiväkotiapulainen ei ole kasvatusvastuullinen henkilö.

Hakijalta edellytämme:

Toivomme sinulta hyviä vuorovaikutustaitoja sekä kokemusta vastaavista tehtävistä. Etsimämme henkilöt ovat iloisia ja ulospäinsuuntautuneita työntekijöitä, joilla on työelämän perussäännöt hallussa. Edellytämme hakijalta täysi-ikäisyyttä, hygieniapassia sekä voimassa olevaa rikosrekisteriotetta. Myös hyvä suomen kielen taito tulisi olla.

Tarjoamme:

Keikkatyössä kohteet vaihtuvat ja tämä tuo työhön oman pienen haasteen. Tästä syystä haluamme MediPowerilla antaa työntekijöillemme täyden tuen ja olla avuksi aina tilanteen niin vaatiessa. Arvostamme työtäsi, joten haluamme tarjota siitä myös hyvän korvauksen. Tässä tehtävässä on oiva mahdollisuus päästä kartuttamaan monipuolisesti omia taitoja ja tehdä työtä juuri omaan elämäntilanteeseen sopivalla tavalla. 

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, laitathan hakemuksen nettisivujemme kautta jo tänään! Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Kerro hakemuksessasi itsestäsi, osaamisestasi sekä työkokemuksestasi. Voit myös vapaasti lisätä oman palkkatoiveesi. Medin tiimi odottaa hakemustasi! :)

Lisätietoja tarvittaessa antaa:

Asiakkuuspäällikkö Mari Uusluoto

p. 050 436 5452