Päiväkotiapulainen
Eezy Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 22.11.2021

Etsimme asiakkaallemme keikkailevia PÄIVÄKOTIAPULAISIA Kouvolan seudun alueelle!

Etsimme reippaita ja oma-aloitteisia päiväkotiapulaisia asiakkaallemme keikkailemaan Kouvolan seudulle. Päiväkotiapulaisen työnkuvaan kuuluu päiväkodissa siivous, kodinhuolto sekä ruokahuolto. On myös erittäin tärkeää, että tulet hyvin toimeen pienten lasten kanssa. Tehtävään ei vaadita erityistä koulutusta, vaan hyvää asennetta ja tekemisen meininkiä.

Keikkavuorot sijoittuvat arkipäiviin ja päiväsaikaan. Palkkauksessa noudatetaan yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta ja työntekijä työllistyy Eezy Oyj:n kirjoille.

Eezy Oyj:n visiona on olla Suomen merkittävin työelämän uudistaja, joka luo onnistuneita työkokemuksia tarjoamalla henkilöstöpalveluita ja kevytyrittäjyyttä sekä laajan kirjon työelämän asiantuntijapalveluita. Eezy on valtakunnallisesti
paikallinen – yhtiö työllistää vuosittain yli 20 000 ihmistä ja palvelee tuhansia asiakkaita. Yhtiön osake noteerataan Helsingin pörssissä. Ketjuliikevaihto vuonna 2020 oli 280 miljoonaa euroa ja tavoitteena on olla toimialan markkinajohtaja.

Lisätietoja: www.eezy.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot