(Poistunut julkaisusta)

PÄIVÄKODINJOHTAJA
VMP Varamiespalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.4.2019
Toimenkuva
Rekrytoimme nyt Verkanappuloiden iloiseen ammattilaisten tiimiin kaksi uutta HALLINNOLLISTA PÄIVÄKODINJOHTAJAA Turun talousalueelle. Työssäsi tulet vastaamaan päiväkodin hallinnollisista tehtävistä, vastaat pedagogisen laadun pysyvyydestä ja toiminnan jatkuvasta kehittämisestä. Tehtävänäsi on luoda edellytykset työn tekemiseen niin, että lapsille on tarjolla lapset yksilöllisesti huomioiva, kiireetön ja kodinomainen ympäristö. Työtäsi ohjaa laatukäsikirja ja uusille aloittaville johtajille Verkanappulat tarjoaa Tutor johtajuus -tuen. Työnkuvaasi kuuluu vahvasti myös henkilökunnan hyvinvointi, sitouttaminen ja koulutus. Sinulla on työssäsi sopivasti vapautta ja vastuuta sekä tiimin luomaa tukea.
Odotamme sinulta
Tässä tehtävässä on tärkeää, että omaat hyvät vuorovaikutustaidot ja paineensietokyvyn sekä sinulla on kokemusta esimiestyöstä. Sinulla on joko kasvatustieteen maisterin tutkinto tai lastentarhan opettajan pätevyyden lisäksi omaat kokemusta päiväkodin johtajan työstä ennen 1.9.2018. Tehtävään valittavan on esitettävä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) perusteella rikosrekisterilain (770/1993) 6 § 2. momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote.
Muut tiedot
Tarjoamme vakituisen kokoaikaisen työn kehittyvässä työympäristössä sekä kevyen ja joustavan organisaation tuen työllesi. Pääset osaksi iloista ja ammattitaitoista työyhteisöä, jossa lapsen huomioiminen ja kunnioittaminen ovat avainasemassa. Napauttamalla oheista linkkiä saat mahdollisuuden hakea osaksi Verkanappuloiden kehittyvää tiimiä, muista liittää hakemukseesi myös CV. Lisätietoja tehtävästä antaa HR-asiantuntija Aivi Elo puh. 040-307 5014.
Kesto
Yli 12 kk
Lisätietoja
Aivi Elo, Aivi.Elo@vmp.fi, 040 307 5014
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 05.05.2019 mennessä.