(Poistunut julkaisusta)

Päiväkodinjohtaja / toimitusjohtaja, Pikkunorssi Oy
Pikkunorssi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.1.2020

Kiinnostavatko uudet haasteet varhaiskasvatuksen ja liiketoiminnan parissa? Haemme nyt Raumalle Pikkunorssi Oy:n käynnistämään harjoittelupäiväkotiin Pikkunorssiin päiväkodin johtajaa. Tässä merkityksellisessä ja monipuolisessa työtehtävässä pääset yrityksen toimitusjohtajana rakentamaan sekä kehittämään täysin uutta konseptia sekä huolehtimaan yrityksen päivittäisestä operatiivisesta toiminnasta.

Pikkunorssi Oy käynnistää päiväkotitoiminnan Rauman Seminaarinmäellä tammikuussa 2021. Harjoittelupäiväkoti Pikkunorssiin haetaan päiväkodin johtajaa, joka toimii samalla yrityksen toimitusjohtajana.

Päiväkodin johtajan tehtävänä on vastata Pikkunorssi Oy:n päivittäisestä toiminnasta ja hallinnoimisesta sekä toimia varhaiskasvatuksen pedagogisena johtajana.

Työtehtäviisi kuuluvat:

  • varhaiskasvatustoiminnan ja päiväkodin käynnistämiseen liittyvät organisointitehtävät (esim. hankinnat, henkilöstön rekrytointi, sidosryhmäyhteistyösuhteiden luominen)
  • hallinnolliset esimiestehtävät sekä henkilöstön osaamisen johtaminen ja kehittäminen
  • yritystoiminnan operatiiviseen johtamiseen liittyvät tehtävät
  • palveluorganisaation johtaminen
  • varhaiskasvatuksen pedagogiikan kehittäminen yhteistyössä asiantuntijoiden kanssa
  • tutkimus- ja kehittämisyhteistyö muun muassa Turun yliopiston opettajankoulutuslaitoksen Rauman kampuksen ja Rauman normaalikoulun, Rauman kaupungin ja yksityisten palveluntuottajien kanssa

Toivomme sinulta varhaiskasvatuksen opettajan tai lastentarhanopettajan koulutusta (kasvatustieteen maisteri), kokemusta varhaiskasvatuksen opettajan työstä sekä aikaisempaa kokemusta varhaiskasvatuksen esimies- ja johtamistehtävistä. Arvostamme kokemustasi yrityselämästä, henkilöstöjohtamisesta sekä yrityksen talouden johtamisesta.

Työroolissasi toimit tutkimuksen ja käytännön varhaiskasvatustoiminnan linkkinä, joka edellyttää sinulta aikaansaavaa hands-on -otetta sekä innostusta ja paloa osallistua operatiivisen toiminnan lisäksi varhaiskasvatustoimintaa kehittävään tutkimusyhteistyöhön eri toimijoiden kanssa. Esimiehenä toimit omalla esimerkilläsi työyhteisön etulinjassa mahdollistaen työyhteisön parhaan mahdollisen toiminnan. Sinulla on erinomaiset yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot sekä itseohjautuva, tavoitteellinen ja kokonaisuuksia hahmottava työskentelytyyli. Tehtävä edellyttää suomen kielitaidon lisäksi sujuvaa englannin kielitaitoa.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja vastuullisen työroolin varhaiskasvatuksen näköalapaikalla sekä ainutlaatuisen mahdollisuuden päästä käynnistämään harjoittelupäiväkotitoimintaa Suomessa. Tukenasi on ammattitaitoinen ja varhaiskasvatuksen koulutukseen sekä kehittämiseen sitoutunut organisaatio ja yhteistyöverkosto.

Kiinnostuitko? Lähetä meille siinä tapauksessa hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen 12.2.2020 mennessä. Työtehtävä alkaa sopimuksen mukaan huhtikuussa 2020.

Lisätietoja tehtävästä antaa Baronan rekrytointikonsultti Kati Blinnikka, gsm. 050 370 8435, parhaiten tavoitettavissa to 9.1. klo 14-15.30 tai to 16.1. klo 9-10.30 välisinä aikoina.