(Poistunut julkaisusta)

Päiväkodinjohtaja luontopäiväkoti Kiuruun, Pilke päiväkodit Oy
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.2.2019
Pilke päiväkotien tärkein tavoite on tarjota lapselle hyvä päivä - joka päivä. Lapsen hyvä päivä ei synny ihan itsestään. Sen tekevät varhaiskasvatuksen ammattilaiset positiivisella ja pitkäjänteisellä työllään. Etsimme nyt päiväkodinjohtajaa luontopäiväkoti Kiuruun, lue lisää ja hae tehtävään jo tänään!
KUVAUS
Academic Work etsii kokoaikaista Päiväkodinjohtajaa Kiuruun!

Toimeksianto on osa rekrytointiyhteistyötämme, jolloin tulet työllistymään suoraan yritykseen Pilke päiväkodit Oy. Tämän rekrytoinnin hakuprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksen puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille osoitteeseen esp03@academicwork.fi.
TYÖNKUVA
Johtajana voit rakentaa päiväkodin toimintaa persoonallisella otteella. Sinä voit vaikuttaa työsi sisältöön ja Pilkkeen varhaiskasvatuksen kehittämiseen. Päiväkodinjohtaja toimii päiväkodin lähiesimiehenä ja lastentarhanopettajana. Lisäksi työtehtäviin kuuluu verkostoituminen sidosryhmien kanssa, asiakashankinta sekä talousvastuu.

Työtehtäviisi kuuluu:


* toimia päiväkodin lähiesimiehenä ja lastentarhaopettajana
* verkostoituminen sidosryhmien kanssa, asiakashankinta sekä talousvastuu


Tehtävä tarjoaa mielenkiintoisen työn, positiivisen työympäristön sekä tukea ja koulutusta, jotta voit menestyä tehtävässä.
ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Edellytämme varhaiskasvatuksen johtamisen ja kehittämisen osaamista sekä hyvät vuorovaikutustaidot. Lisäksi edellytämme kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja hyvää organisointi- ja päätöksentekokykyä. Kelpoisuusvaatimus tehtävään on kasvatustieteen kandidaatin tutkinto, johon sisältyy lastentarhanopettajan koulutus, tai sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto, johon sisältyvät varhaiskasvatuksen ja sosiaalipedagogiikan opinnot, 60 op sekä riittävä johtamistaito.

Etsimällämme henkilöllä on:


* Varhaiskasvatuksen johtamisen ja kehittämisen osaamista sekä hyvät vuorovaikutustaidot
* Kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja hyvää organisointi- ja päätöksentekokykyä
* Kasvatustieteen kandidaatin tutkinto


Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n mukainen selvitys rikosrekisteristä.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: Mahdollisimman pian

Työmäärä: Kokoaika

Kesto: Vakituinen

Paikka: Kuusitie 6, 36110 Kangasala

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 6.2.2018

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ladattavat tiedostot. Voit hakea työpaikkaa painamalla Hae työpaikkaa! työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen esp03@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme
https://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.
MUUTA TIETOA
Pilke päiväkodit Oy on kotimainen varhaiskasvatuspalveluja tarjoava yritys, jolla on yli 100 päiväkotia ympäri Suomen. Varhaiskasvatustoiminnan lisäksi Pilke järjestää perusopetuksen iltapäivätoimintaa 29 koululla ja muuta kerhotoimintaa. Pilke päiväkodeissa leikkii ja kasvaa noin 6000 lasta ja yritys työllistää noin 1000 varhaiskasvatuksen ammattilaista. Pilkkeen laatulupaus on - parasta oppia pienelle!