(Poistunut julkaisusta)

Päiväkodin johtaja, Y.E.S.-toimintayksikkö
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.3.2020

Vantaan kaupunki, Kasvatus ja oppiminen, Varhaiskasvatus

Y.E.S. päiväkoti

Hagelstamintie 1, 01520 Vantaa 

Työsuhteen kesto: Vakituinen alkaen 01.08.2020 


Haluatko osallistua Vantaan varhaiskasvatuksen palvelualueen strategian laatimiseen ja toteuttamiseen ja olla aktiivisesti mukana järjestämässä ja kehittämässä varhaiskasvatusta yhteistyössä varhaiskasvatuksen palvelualueen muiden päiväkodinjohtajien kanssa?  Oletko innostava, varhaiskasvatussuunnitelman mukaisen pedagogisen toiminnan suunnittelun, kehittämisen ja toteuttamisen johtamisen ammattilainen? Jos vastasit kyllä, voit olla hakemamme henkilö.

Vantaan kaupungin varhaiskasvatuspalvelut kansainvälistyvät kovaa vauhtia. Y.E.S päiväkodissa tarjotaan suomenkielistä ja englanninkielistä varhaiskasvatusta sekä englanninkielistä esiopetusta yli 20 varhaiskasvatuksen ammattilaisen voimin. Päiväkoti toimii Pakkalan opetus- ja informaatiopisteessä (POINT), jossa sijaitsee myös kirjasto sekä Vantaan kansainvälinen koulu.

Haemme päiväkodin kansainväliseen toimintaympäristöön päiväkodinjohtajaksi sinut, jolla on vahvaa pedagogista ja hallinnollista osaamista sekä hyvät henkilöstöjohtamisen taidot. Toimit myös sujuvasti englannin kielellä. 

Päiväkodinjohtajana vastaat toimintayksikkösi pedagogiikan, henkilöstön ja talouden johtamisesta. Varmistat, että monialainen yhteistyö toteutuu yksikössäsi ja kehität sekä toteutat moniammatillista yhteistyötä eri yhteistyötahojen ja verkostojen kanssa. 

Vantaan varhaiskasvatuksen johtamisjärjestelmä auttaa sinua onnistumaan tehtävässä.  Jokaisessa varhaiskasvatuksen toimintayksikössä toimii johtoryhmä, joka yhdessä sinun kanssasi johtaa yksikön toimintaa. Saat vertaistukea palveluyksikön esimiestiimistä sekä Keskisen palveluyksikön laajennetusta johtoryhmästä. Esimiehesi lisäksi koko organisaation asiantuntevat kehittämis- ja tukipalvelut sekä varhaiskasvatuksen johto, auttavat sinua toimimaan kasvatuksen ja oppimisen toimialan sekä varhaiskasvatuksen palvelualueen strategisten tavoitteiden suuntaisesti ja menestymään tehtävässäsi.


Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Päiväkodin johtaja (Varhaiskasvatuslain mukainen päiväkodinjohtajan kelpoisuus)

Kelpoisuusvaatimuksen lisäksi edellytämme: Kokemusta päiväkodinjohtajan tehtävästä.

Luemme eduksi:  

  • Hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot, sekä halun ja kyvyn uudistua.
  • Aiemman kokemuksen englanninkielisessä  työympäristössä työskentelystä.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti

Palkkaus: 3103,26 euroa/kk, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä.

Edellytettävät luvat: valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote, ennen valintaa on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilasta

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Virka

Työaika: Sovellettavan virka- ja työehtosopimuksen mukaan 

Yhteystiedot:

Varhaiskasvatuspäällikkö, Karlsson Lena

p. 0405528929, lena.karlsson@vantaa.fi

Tavoitettavissa 2.3.-14.3.2020 klo 8-16


Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.

Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua.