Päiväkodin johtaja / Sivistyspalvelut / Varhaiskasvatus ja esiopetus
Tampereen kaupunki, Sivistyspalvelut, Varhaiskasvatus ja esiopetus

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 22.2.2021

Tampereella, Suomen vetovoimaisimmassa kaupungissa, varhaiskasvatus ja esiopetus elävät ajassa ja kehittävät palvelujaan yhdessä lasten ja vanhempien kanssa. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtäväkentän, suuren kaupungin laajat asiantuntijapalvelut ja moniammatilliset verkostot. Ja tietysti hyvän tamperelaisen työilmapiirin. Joukkoomme mahtuu ja tarvitaan erilaisia osaajia, innostuneita ja innostavia toteuttajia ja kehittäjiä. Tervetuloa mukaan.

Haemme päiväkodin johtajaa vakituiseen virkaan Maijalanpuisto-Pallopuisto-Satoramin varhaiskasvatusyksikköön 1.5.2021 alkaen. Yksikkö koostuu kolmesta päiväkodista, jotka sijaitsevat Hervannan alueella. Kokonaisuuteen ei kuulu esiopetusta. Maijalanpuiston päiväkodissa toimii yhdeksän ryhmää, joista yksi pääosin englannin kielellä. Pallopuisto on viisiryhmäinen ja Satorami kaksiryhmäinen päiväkoti. Toiminnassamme painottuu vahvasti kieli ja monikuluttuurisuus. Yksikössä on erinomaiset sisäliikuntatilat sekä liikunta- ja retkeilymahdollisuudet lähiympäristön luonnossa.

Päiväkodin johtaja vastaa yksikön henkilöstöhallinnosta, talouden ja toiminnan suunnittelusta, toteutuksesta, arvioinnista ja kehittämisestä sekä asiakkaiden palveluohjauksesta. Lisäksi tehtäviin kuuluu toiminnan kehittäminen. Johtaja toimii lähiesimiehenä.

Kelpoisuusvaatimuksena on varhaiskasvatuslain 540/2018 31§ ja 75§ mukainen päiväkodin johtajan kelpoisuus.

Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja, johtamiskoulutusta, kokemusta ja näkemystä varhaiskasvatusyksikön johtamisesta.

Pyydämme, että merkitset hakemukseesi kelpoisuutesi mahdollisimman tarkasti ja liität kopiot kelpoisuuden osoittavista tutkintotodistuksista sähköiseen hakemukseen Kuntarekryyn. Alkuperäiset todistukset katsotaan mahdollisessa haastattelussa.

Noudatamme viroissa 6 kuukauden koeaikaa. Virkaan valitun tulee ennen viran vastaanottamista esittää rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentin mukainen rikosrekisteriote.

Lisätietoa antavat: vs. varhaiskasvatusjohtaja Elli Rasimus puh. 050 5237 386 ja palvelupäällikkö Tanja Moisala puh. 040 485 6275, sähköpostitse etunimi.sukunimi(at)tampere.fi

Hakuaika päättyy 8.3.2021.
Hakeminen Kuntarekryn kautta ja ohjeet hakemiseen löydät https://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin.html.

Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

On vain yksi Tampere, mutta monta syytä tulla ja jäädä. Tampereen tavoitteena on olla korkean osaamisen kaupunki, arjen ykkönen ja vetovoimainen elämyskaupunki. Olemme kompaktin kokoinen kaupunki, jossa tykätään työskennellä, asua ja opiskella. Tehtävämme on varmistaa, että palvelut ovat sujuvia, liikkuminen helppoa ja vapaa-ajan mahdollisuudet monipuolisia. Tarjoamme sinulle Tampereen kaupungilla vakaan työpaikan vastuullisessa ympäristössä sekä monipuoliset työsuhde-edut. Tule osaksi monialaista osaajajoukkoamme tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä kaupunkilaisten hyväksi. Tule Tampereen tekijäksi!

Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoa antavat: vs. varhaiskasvatusjohtaja Elli Rasimus puh. 050 5237 386 ja palvelupäällikkö Tanja Moisala puh. 040 485 6275, sähköpostitse etunimi.sukunimi(at)tampere.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1427158
  • Tehtäväalue: Koulutus ja opetus
  • Työsuhde: Vakinainen virka
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Tampere, Pirkanmaa, Tampere