(Poistunut julkaisusta)

Päiväkodin johtaja, Siimapuiston toimintayksikkö
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.4.2019

Vantaan kaupunki, sivistystoimen toimiala, varhaiskasvatus
Siimapuiston toimintayksikkö

Harrikuja 4, 01490 Vantaa

Työsuhteen kesto: Vakituinen 01.08.2019 tai sopimuksen mukaan - 


Etsimme päiväkodin johtajaa Siimapuiston seitsemän ryhmäiseen päiväkotiin, joka kuuluu Korso-Koivukylän tulosyksikköön.

Siimapuiston päiväkodissa toiminnan keskiössä ovat puutarha- ja liikuntakasvatus.  Päiväkoti on saavuttanut Vihreän lipun kestävän tason joulukuussa 2018.

Siimapuiston henkilökunta koostuu innostuneista ja ammattitaitoisista kasvattajista, joita yhdistää toimiminen lasten parhaaksi. Monipuolinen ja kehittävä työote näkyy koko työyhteisössä. Päiväkodin arkea värittävät yhteisöllisyys ja yhdessä tekeminen. 

Päiväkodin johtajana vastaat toimintayksikön pedagogiikan, toiminnan, talouden ja henkilöstön johtamisesta Vantaan kaupungin ja varhaiskasvatuksen tavoitteiden mukaisesti. Päiväkodin johtamisessa sinulla on tukena lastentarhanopettajista koostuva toimintayksikön johtoryhmä. Tiivis päiväkodinjohtajien verkosto sekä esimiehen ja varhaiskasvatuksen asiantuntijoiden tuki tarjoavat vahvan ammatillisen tuen ja jatkuvan työssä kehittymisen mahdollisuuden.


Rohkea ja rento Vantaa on edelläkävijä ja vastuullinen kasvun keskus. Toimintaamme ohjaavat Vantaan kaupungin arvot avoimuus, rohkeus, vastuullisuus ja yhteisöllisyys.

Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Päiväkodin johtaja (Sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun lain mukainen lastentarhanopettajan kelpoisuus sekä riittävä johtamistaito. (Laki 272/2005, 7 §))

Kelpoisuusvaatimuksen lisäksi edellytämme: Edellytämme hyviä viestintä- ja vuorovaikutustaitoja.

Luemme eduksi: Arvostamme rohkeaa, valmentavaa johtamistapaa sekä postiivista asennetta. Lisäksi arvostamme kokemusta muutosjohtamisesta, joustavuutta ja uusiutumiskykyä sekä taitoa johtaa moniammatillista työyhteisöä. Lisäksi johtamiskokemus ja johtamiskoulutus luetaan eduksi.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti

Palkkaus: 3103.26 euroa/kk, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä.

Edellytettävät luvat: valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote, ennen valintaa on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilasta

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Virka

Työaika: 38 h 45 min/viikko 


Yhteystiedot:

Varhaiskasvatuspäällikkö, Kokljuschkin Mikael

040 5637895

mikael.kokljuschkin@vantaa.fi


Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.
Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta.