Päiväkodin johtaja, Saturnuksen toimintayksikkö
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.1.2019

Vantaan kaupunki, sivistystoimen toimiala, varhaiskasvatus
Saturnuksen toimintayksikkö

Kaakkoisväylä 8, 01480 Vantaa

Työsuhteen kesto: Vakituinen 18.03.2019 tai sopimuksen mukaan -


Etsimme päiväkodin johtajaa Saturnuksen toimintayksikköön, joka kuuluu Korso-Koivukylän tulosyksikköön. Saturtuksen toimintayksikköön kuuluvat Saturnuksen päiväkoti (kuusi kokopäiväryhmää) ja Tähdenlennon päiväkoti jossa toimii avoin päiväkoti ja kolme kerhoryhmää. Saturnuksen työyhteisön vahvuuksia ovat innostunut, sitoutunut, ammattitaitoinen ja lapset hyvin tunteva porukka. Työyhteisöllä on vahva osaaminen eri kieli- ja kulttuuritaustaisten perheiden kohtaamisesta.Päiväkodin lähellä on loistavat metsä- ja ulkoilualueet ja päiväkodin sisätiloja ja oppimisympäristöjä on hiljattain uudistettu.

Uusien työntekijöiden kertomia asioita Saturnuksen työyhteisön vahvuuksista:

”Annettiin aikaa tutustua lapsiin, tiimiin ja työkavereihin.”
”Otettiin hyvin vastaan ja kaikki olivat auttavaisia.”
”Helppo toimia talossa – hyvät ryhmäjaot.”

Päiväkodin johtajana vastaat toimintayksikön pedagogiikan, toiminnan, talouden ja henkilöstön johtamisesta Vantaan kaupungin ja varhaiskasvatuksen tavoitteiden mukaisesti. Päiväkodin johtamisessa sinulla on tukena lastentarhanopettajista koostuva toimintayksikön johtoryhmä. Tiivis päiväkodinjohtajien verkosto sekä esimiehen ja varhaiskasvatuksen asiantuntijoiden tuki tarjoavat vahvan ammatillisen tuen ja jatkuvan työssä kehittymisen mahdollisuuden.


Rohkea ja rento Vantaa on edelläkävijä ja vastuullinen kasvun keskus. Toimintaamme ohjaavat Vantaan kaupungin arvot avoimuus, rohkeus, vastuullisuus ja yhteisöllisyys.

Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Päiväkodin johtaja (Sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun lain mukainen lastentarhanopettajan kelpoisuus sekä riittävä johtamistaito. (Laki 272/2005, 7 §))


Kelpoisuusvaatimuksen lisäksi edellytämme: Edellytämme hyviä viestintä ja vuorovaikutustaitoja.

Luemme eduksi: Arvostamme rohkeaa, valmentavaa johtamistapaa sekä postiivista asennetta. Liäsäksi arvostamme kokemusta muutosjohtamisesta, jostavuutta ja uusiutumiskykyä sekä taitoa johtaa moniammatillista työyhteisöä. Lisäksi johtamiskokemus ja johtamiskoulutus luetaan eduksi.


Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti

Palkkaus: 3072,53 euroa/kk, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä.

Edellytettävät luvat: valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote, ennen valintaa on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilasta

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa
Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen
Palvelusuhteen muoto: Virka

Työaika: 38 h 45 min/viikko


Yhteystiedot:
Varhaiskasvatuspäällikkö Kokljuschkin Mikael
040 5637895

mikael.kokljuschkin@vantaa.fiVantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.
Haethan paikkaa vain sähköisesti.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1226169
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 20.2.2019
  • Hakuosoite: www-osoite