(Poistunut julkaisusta)

Päiväkodin johtaja, Metsälinnun toimintayksikkö
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.2.2020

Vantaan kaupunki, Kasvatus ja oppiminen, Varhaiskasvatus
Metsälinnun toimintayksikkö

Maakotkanpolku 1, 01450 Vantaa

Työsuhteen kesto: Määräaikainen alkaen 01.08.2020 - 31.07.2021

Haemme päiväkodin johtajaa Metsälinnun toimintayksikköön hoitamaan määräaikaisesti johtajan virkaa ajalle 1.8.2020 – 31.7.2021.

Oletko sinä etsimämme varhaiskasvatuksen innovatiivinen ja uudistumiskykyinen johtamisen ammattilainen?   Onko sinulla vahvaa pedagogista ja hallinnollista osaamista sekä hyvät henkilöstöjohtamisen taidot? Jos vastasit kyllä, saatat olla etsimämme henkilö.

Metsälinnun toimintayksikkö sijaitsee Korsossa, luonnonläheisellä paikalla, kaupungin puistoalueen reunassa. Metsälinnun toimintayksikössä on seitsemän lapsiryhmää kahdessa eri rakennuksessa. Metsälinnun päiväkodissa on neljä lapsiryhmää ja Korson väliaikaisessa päiväkodissa kolme lapsiryhmää. Vahva me-henki ja yhdessä toimiminen kuvaavat Metsälinnun toimintayksikön työyhteisöä. Jokaisen osaamista pidetään arvokkaana. Lasten ja perheiden osallisuus on merkittävässä osassa toimintayksikön toimintakulttuuria.

Vantaalla varhaiskasvatuksen toimintayksikön esimies johtaa yksikön pedagogiikkaa, hallintoa ja taloutta. Vantaan varhaiskasvatuksen johtamisjärjestelmä auttaa sinua onnistumaan tässä tehtävässä. 

Jokaisessa varhaiskasvatuksen toimintayksikössä on johtoryhmä, joka yhdessä sinun kanssasi johtaa yksikön toimintaa. Jokaiselle päiväkodin johtajalle on Vantaalla nimetty työpariksi toinen päiväkodin johtaja. Saat vertaistukea myös pienalueen esimiestiimistä sekä Pohjoisen varhaiskasvatuksen palveluyksikön laajennetusta johtoryhmästä. Esimiehesi lisäksi koko organisaation asiantuntevat tukipalvelut ja varhaiskasvatuksen johto auttavat sinua toimimaan kaupungin ja varhaiskasvatuksen tulosalueen strategisten tavoitteiden suuntaisesti ja menestymään tehtävässäsi.

Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Päiväkodin johtaja (Varhaiskasvatuslain mukainen päiväkodinjohtajan kelpoisuus)

Kelpoisuusvaatimuksen lisäksi edellytämme: Edellytämme hyviä viestintä- ja vuorovaikutustaitoja.

Luemme eduksi: Arvostamme rohkeaa, valmentavaa johtamistapaa sekä positiivista asennetta. Lisäksi arvostamme kokemusta muutosjohtamisesta, joustavuutta ja uusiutumiskykyä sekä taitoa johtaa moniammatillista työyhteisöä. Lisäksi johtajakokemus ja johtamiskoulutus luetaan eduksi.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti

Palkkaus: 3103,26 euroa/kk, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä.

Edellytettävät luvat: valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote, ennen valintaa on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilasta

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Virka

Työaika: 38 h 45 min/viikko 

Yhteystiedot:

Varhaiskasvatuspäällikkö Kokljuschkin Mikael

p. 040 5637895, mikael.kokljuschkin@vantaa.fi

Tavoitettavissa klo 8-16

Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.

Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua.