(Poistunut julkaisusta)

Päiväkodin johtaja, Aurinkokiven toimintayksikkö
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.5.2020

Vantaan kaupunki, Kasvatus ja oppiminen, Varhaiskasvatus

Aurinkokiven toimintayksikkö, Päiväkodin johtaja
Aurinkokivenkuja 1, 01700 Vantaa

Työsuhteen kesto: Vakituinen 01.08.2020 alkaen

Oletko sinä etsimämme varhaiskasvatuksen innovatiivinen ja uudistumiskykyinen johtamisen ammattilainen?  Onko sinulla vahvaa pedagogista ja hallinnollista osaamista sekä hyvät henkilöstöjohtamisen taidot? Koetko että verkostoissa on voimaa? Jos vastasit kyllä, voit olla etsimämme henkilö päiväkodin johtajaksi Aurinkokiven palvelukeskuksen varhaiskasvatuksen toimintayksikköön.  

Aurinkokivi on Kivistön ja sen lähialueen palvelukeskus, joka kokoaa asukkaat yhteiseen toimintaan. Aurinkokiven päiväkoti on osa palvelukeskuksen yhteisöllistä toimintaympäristöä. Päiväkodin lisäksi talossa toimivat yhtenäiskoulu, äitiys- ja lastenneuvola, musiikkiopisto ja kuvataidekoulu. Taloa käytetään aktiivisesti myös iltaisin ja viikonloppuisin ja siellä edistetään yhteisöllistä hyvinvointia, aktiivisuutta ja osallisuutta. 

Päiväkoti tarjoaa varhaiskasvatusta n. 90 lapselle. Palvelukeskuksessa toimii myös avoin päiväkoti päiväkodin johtajan alaisuudessa. Aurinkokiven päiväkodissa panostetaan lapsia osallistavaan pienryhmätoimintaan, kiireettömyyteen, turvallisuuteen sekä yhteistyöhön lapsiryhmien välillä ja koulun kanssa. Aurinkokiven koko rakennus ja sen pihapiiri toimii oppimisympäristönä. Ilmapiiri on kannustava ja hyväksyvä ja jokainen kohtaaminen on arvokas.

Aurinkokiven varhaiskasvatuksen toimintayksikön johtamisen lisäksi päiväkodin johtaja toimii Aurinkokiven palvelukeskuksen talovastaavana vuorotellen koulun rehtorin kanssa. Talovastaavan tehtävänä on koordinoida talossa tapahtuvaa toimintaa sekä edistää toimijoiden välistä yhteistyötä. Hän hoitaa palvelukeskuksen kiinteistöä koskevat asiat yhteistyössä palvelupäällikön kanssa ja vastaa koko talon viestinnästä, turvallisuusasioista sekä yhteisistä tapahtumista. 

Vantaan varhaiskasvatuksen johtamisjärjestelmä auttaa sinua onnistumaan päiväkodin johtajan tehtävässä. Jokaisessa varhaiskasvatuksen toimintayksikössä toimii johtoryhmä, joka yhdessä sinun kanssasi johtaa yksikön toimintaa. Esimiehesi lisäksi varhaiskasvatuksen johto sekä kehittämis- ja tukipalvelut auttavat sinua toimimaan kasvatuksen ja oppimisen toimialan sekä varhaiskasvatuksen palvelualueen strategisten tavoitteiden suuntaisesti ja menestymään tehtävässäsi.

Saat vertaistukea Läntisen palveluyksikön esimiestiimistä ja laajennetusta johtoryhmästä. Aurinkokiven päiväkodin johtajan tehtävässä teet tiivistä yhteistyötä Keimolanmäen päiväkodin johtajan kanssa. Tavoitteena on jatkaa ja kehittää kahden toimintayksikön johtamisen työparimallia, jossa päiväkodinjohtajalle kuuluvia tehtäviä jaetaan sovitusti niin, että ne kohdistuvat molempiin yksiköihin.

Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Päiväkodin johtaja (Varhaiskasvatuslain mukainen päiväkodinjohtajan kelpoisuus)

Luemme eduksi:  

  • Kokemuksen päiväkodinjohtajan tehtävästä
  • Yhteistyö ja vuorovaikutus taidot, sekä halun ja kyvyn uudistua

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti

Palkkaus: 3210,85 euroa/kk, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä.

Edellytettävät luvat: 

  • Valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote
  • Ennen valintaa on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilasta

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Virka

Työaika: Sovellettavan virka- ja työehtosopimuksen mukaan 

Yhteystiedot:

Varhaiskasvatuspäällikkö
Markkula Teea
p. 0405084819
teea.markkula@vantaa.fi

Varhaiskasvatuspäällikkö
Lena Karlsson
p. 0405528929
lena.karlsson@vantaa

Tavoitettavissa arkisin klo 8.00-16.00


Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.

Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua.