(Poistunut julkaisusta)

Paistopistetyöntekijä, Hyvinkää (kesätyö)
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.5.2019
Etsimme nyt asiakkaallemme kesäksi toimeen tarttuvaa ja omatoimista

PAISTOPISTETYÖNTEKIJÄÄ

Paistopistetyöntekijän työhön kuuluu esivalmistettujen leipomotuotteiden paistaminen sekä tuotteiden esillepano marketin sisällä toimivassa paistopisteessä. Työssä vastaat siitä, että asiakkaiden kaipaamat uunituoreet suolaiset ja makeat tuotteet ehtivät ajoissa valmiiksi, esillepano on houkutteleva eivätkä tuotteet pääse loppumaan kesken. Etsimämme henkilö on ripeä ja käytännöllinen ihminen, joka tarttuu tehtäviin omatoimisesti, pystyy suunnitelmalliseen työskentelyyn ja joka ymmärtää ystävällisen asiakaspalvelun tärkeyden. Kokemus elintarvikkeiden kanssa työskentelystä ja asiakaspalvelusta katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätöntä, reipas asenne ratkaisee. Työvuorot sijoittuvat kaikille viikonpäiville klo 6-19 välille.

Työsuhde on määräaikainen kesälomansijaisuus alkaen kesäkuun alusta ja jatkuen elokuun loppuun. Työstä maksetaan elintarviketeollisuuden toimihenkilöiden tes:sin mukaista palkkaa (11,83€/h). Työsuhde solmitaan StaffPointin kanssa.


Edellytämme sinulta

Ripeää ja omatoimista otetta työhön
Iloista asiakaspalveluasennetta


Tarjoamme sinulle

Mielenkiintoiset ja monipuoliset työtehtävät
Mahtavan tiimin tuen
Kattavan perehdytyksen työtehtäviin


Arvostamme

Aikaisempaa työkokemusta elintarvikkeiden tai asiakaspalvelun parissa


Kiinnostuitko?

Rekisteröidy hakijaksi www.staffpoint.fi ja täytä hakemus huolellisesti sekä liitä CV hakemukseesi. Meille on erittäin tärkeä tietää mitä olet tehnyt aikaisemmin, mitä osaat ja mitä haluat tehdä tulevaisuudessa.

Potentiaalisille työnhakijoille lähetetään kutsu videohaastatteluun, jossa pääset kertomaan lisää itsestäsi. Tarkkaile siis sähköpostiasi!


Lisätietoja

Sanna Halmekangas
Rekrytointikonsultti
StaffPoint Oy, Satamakatu 22, 20100 TURKU
020 7206 427
sanna.halmekangas@staffpoint.fi