(Poistunut julkaisusta)

Painotyöntekijöitä, Tampere (kesätyö)
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.1.2019

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin.


Haemme painoalan asiakkaallemme useita kesätyöntekijöitä Tampereelle.

Töitä voi olla sekä painon että sitomon puolella. Tehtäviisi kuuluu pakkaustyöt ja tuotannon eri työvaiheet. Työtä on tarjolla niin kokoaikaisena, osa-aikaisena kuin keikkaluonteisesti.

Hakijoilta odotetaan oma-aloitteisuutta, reipasta ja aikaansaavaa työskentelyotetta sekä intoa oppia uusia asioita. Katsomme eduksesi alan työkokemuksen sekä työhön soveltuvan koulutuksen, mutta tärkeintä meille on työtä pelkäämätön ja reipas asenne.

Auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi.

Hakijoilla tulee olla valmius 3-vuorotyöhön.

Työsuhteen kesto voi vaihdella, joten kerrothan käytettävyydestäsi hakemuksessasi; milloin voisit aloittaa, mihin asti olet valmis työskentelemään ja millainen työsuhde sinua kiinnostaa. Reippaalla työntekijällä voi halutessaan olla mahdollisuus jatkaa työskentelyä myös kesän jälkeen.

Mikäli koet olevasi etsimämme työntekijä, niin laitathan hakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi .


Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.