(Poistunut julkaisusta)

Painotyöntekijöitä (Kesätyö)
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.1.2018

Tehtävän kuvaus:

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin. Olemme mukanasi kaikissa elämäsi vaiheissa ja pyrimme siihen, että sinulla on työpaikka, jossa viihdyt. Meille työnantajana vastuullisuus merkitsee siten työntekijöistämme huolehtimista, josta kertoo myös vuosittaisen työtyytyväisyyskyselymme tulokset, jossa yli 96% työntekijöistämme suosittelee meitä sekä rekrytoijana että työnantajana.

Haemme painoalan asiakkaallemme useita kesätyöntekijöitä Tampereelle.

Töitä voi olla sekä painon että sitomon puolella. Tehtäviisi kuuluu pakkaustyöt ja tuotannon eri työvaiheet. Työtä on tarjolla niin kokoaikaisena, osa-aikaisena kuin keikkaluonteisesti.

Hakijoilta odotetaan oma-aloitteisuutta, reipasta ja aikaansaavaa työskentelyotetta sekä intoa oppia uusia asioita. Katsomme eduksesi alan työkokemuksen sekä työhön soveltuvan koulutuksen, mutta tärkeintä meille on työtä pelkäämätön ja reipas asenne.

Myös oma auto katsotaan eduksi.
Hakijoilla tulee olla valmius 3-vuorotyöhön.

Työsuhteen kesto voi vaihdella, joten kerrothan käytettävyydestäsi hakemuksessasi; milloin voisit aloittaa, mihin asti olet valmis työskentelemään ja millainen työsuhde sinua kiinnostaa. Reippaalla työntekijällä voi olla mahdollisuus jatkaa keikkaluonteisesti myös kesän jälkeen.

Laitathan työhakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi ja kerro samalla osaamisestasi, työtaustastasi sekä käytettävyydestäsi. Kutsumme hakijoita haastatteluun hakemusten perusteella, joten täytäthän tietosi ja osaamisesi mahdollisimman kattavasti.

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.