(Poistunut julkaisusta)

Painoteollisuuden tuotantotyöntekijöitä Martinlaaksoon
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.10.2019

Miltä kuulostaisi vuorotyö painotuotteiden parissa hyvien kulkuyhteyksien päässä? Haluatko kerätä arvokasta työkokemusta tuotannon tehtävistä?

Etsimme TUOTANTOTYÖNTEKIJÖITÄ asiakkaallemme Vantaan Martinlaaksoon.

Työtehtäväsi sijoittuvat painotuotteiden valmistuslinjastoille, joissa tuotteet menevät monien eri yksilöllisten työvaiheiden kautta aina lopputarkastukseen asti. Työskentelet puhdastilassa ja tehtäviä ovat esimerkiksi laminointi, stanssaus/leikkaus, lajittelu, kasaus, sidonta ja laadunvarmistus. Kyseessä on 3-vuorotyö ja työajat ovat klo 6-14, 14-22 ja 22-06.

Arvostamme aiempaa työkokemusta tuotantoympäristöstä. Muukin tekninen tausta on varmasti eduksi tässä työssä, sillä työ sisältää erilaisten tuotantokoneiden käyttöä. Ennen kaikkea sinulla on motivoitunut työskentelyote ja opit mielelläsi uutta.

Edellytämme tuotteiden luonteen vuoksi nuhteetonta taustaa, erinomaista värinäköä ja moitteetonta luottotietorekisteriä. Työturvallisuusmääräysten vuoksi edellytämme myös 18 vuoden ikää. Tehtävään valitulle tehdään värinäkötesti ja suppea turvallisuusselvitys.

Tarjoamme sinulle kokoaikaisen työn, jossa palkkaus muodostuu kiinteästä kuukausipalkasta, lisistä (ilta- ja yölisät sekä la-/su-lisät) sekä kvartaaleittain maksettavasta tuotantopalkkiosta. Kyseessä on alkuun noin puolen vuoden määräaikainen työsuhde. Määräaikaisuuden jälkeen myös jatko on mahdollinen suoraan asiakasyrityksessämme. Työ alkaa mahdollisesti jo joulukuussa, mutta viimeistään tammikuun alkupuolella.

Kiinnostuitko? Hae tehtävään mahdollisimman pian kotisivuiltamme www.personalhuset.fi, kuitenkin viimeistään 27.10.2019. Lisätietoja antaa Milla Vettenranta, p. 050 411 7688, milla.vettenranta@personalhuset.fi

Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta. www.personalhuset.fi