(Poistunut julkaisusta)

Painoalan työntekijä
Jollmax Coating Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.10.2019
Jollmax Coating Oy on voimakkaasti kehittyvä kappaletavaraan erikoistunut alihankintamaalaamo, joka tarjoaa monipuolisia maalaus-, painatus- ja pintakäsittelypalveluita. Perustoiminta koostuu märkä- ja jauhemaalaamisesta. Painatusyksikkömme on erikoistunut mm. silkki- ja tampopainatuksiin sekä lasermerkkauksiin. Asiakaskuntamme koostuu mm. elektroniikka-, sairaalakaluste-, konepaja-, auto-, laiva- ja rakennusteollisuuden yrityksistä.

Nyt haemme painoalan työntekijää

Haemme kasvavaan, nuorekkaaseen joukkoomme Saloon painoalan tekijää, jolla on tampo- ja silkkipaino-osaamista. Odotamme reipasta, oma-aloitteista työotetta, näppäryyttä, huolellisuutta ja täsmällisyyttä, sekä laatutietoisuutta. Työtehtäviin kuuluu mm. painokoneiden asetus- ja painatustyöt, sekä viimeistelytyöt.

Työkokemus ja/tai koulutus vastaavista tehtävistä on eduksi, mutta olemme valmiita myös opettamaan työhön. Hakijoilta edellytetään valmiutta 2-vuorotyöhön.
Pidämme asiakaslupauksistamme kiinni ja olemme joustava ja luotettava kumppani. Sitä odotamme myös sinulta. Tutustu yritykseen sivuillamme www.jollmax.fi.

Rekrytointiprosessissa yhteistyökumppanimme on VPS Henkilöstöpalvelu. Hakuun liittyvät kysymykset p. 02 527 8900 tai salo@vps.fi
Täytä hakemus oheisesta linkistä. Voit halutessasi liittää lomakkeeseen vapaamuotoisen hakemuksen ja ansioluettelon.
HUOM: mikäli olet jo täyttänyt VPS:n sähköisen hakulomakkeen, käy liittämässä se tunnuksillasi tähän paikkaan.