(Poistunut julkaisusta)

Painoalan osaaja tuotantoon, Prem/ Suomenselän Laminointi Oy
Prem/ Suomenselän Laminointi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.12.2019
Etsimme nyt asiakasyrityksellemme Suomenselän Laminointi Oy:lle suorarekrytointina työhön osallistuvaa PAINOALAN OSAAJAA vakituiseen, kokoaikaiseen työsuhteeseen Keuruulle.

Suomenselän Laminointi Oy on yli 40 vuotta toiminut graafisen teollisuuden perheyritys. Suomenselän Laminointi Oy tunnetaan nykyään myös nimellä Prem. Päätoimialueina ovat arkkipainotuotteiden laminoinnit, UV-lakkaukset, folioinnit ja preeglaukset. Vahvuutena ovat joustavuus, laadukkaat tuotteet sekä toiminnan tehokkuus. Käytössä on alan uusin konekanta sekä kokenut ja osaava henkilöstö. Suomenselän Laminointi Oy on Suomen kasvavimpia graafisen alan yrityksiä.

Työhön kuuluu erilaisten painoalan tuotantokoneiden käyttöä sekä muita tuotannon oheistoimia. Työtä tehdään päivävuorossa, mutta tarvittaessa myös iltavuorossa.

Odotamme Sinulta:
• ennakkoluulotonta ja positiivista asennetta
• oma-aloitteisuutta ja kykyä itsenäiseen työhön
• kokemusta painoteollisuuden koneista
• tietotekniikan perusosaamista
• kykyä ja halua olla yhteydessä asiakkaiden kanssa
• joustavuutta työajoissa ja halua oppia uutta

Tarjoamme monipuolisen ja vastuullisen työnkuvan lisäksi mahdollisuuden olla mukana yhdessä Suomen kehittyvimmissä alan yrityksissä, jossa ollaan tiiviissä yhteydessä asiakkaiden kanssa. Suomenselän Laminointi Oy:lle on myönnetty Kauppalehden Menestyjät ja Kasvajat sertifikaatti. Lisäksi yhtiö kuuluu Bisnoden mittaamaan korkeimpaan AAA-luottoluokitukseen.

Kiinnostuitko? Jätä hakemuksesi oheisen linkin kautta mahdollisimman pian, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Jyväskylä, 050 323 3780, jyvaskyla@go-on.fi.

Prem/ Suomenselän Laminointi Oy on savuton työpaikka.