(Poistunut julkaisusta)

Painepesijöitä/Elintarvikesiivoojia tehdasympäristöön
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.5.2019

Pidätkö fyysisestä ja joustavasta työstä? Oletko luotettava ja ahkera työntekijä? Loistavaa! Tämä työpaikka voi siinä tapauksessa olla kuin tehty sinulle!

Haemme nyt PAINEPESIJÖITÄ/ELINTARVIKESIIVOOJIA tehdasympäristöön Kuopioon.

Työskentelet tehtaan laitteiden puhdistustehtävissä sekä pitäen huolta tehtaan yleisestä siisteydestä. Työtehtäviisi kuuluvat pääsääntöisesti matalapainepesut ja tuotantolaitoksen siivoustehtävät. Tässä työssä tarvitset vahvaa fyysistä kuntoa ja erinomaista joustavaa asennetta. Sinun tulee ottaa vastuu oman työsi laadusta. Työturvallisuuskortti katsotaan eduksi. Oman auton/pyörän käyttömahdollisuus helpottaa työpaikalle siirtymisessä, koska työympäristöt sijaitsevat muutamien kilometrien päässä keskustan alueesta. Asiakaspalvelutilanteissa tarvitset sujuvaa suomen kielen taitoa.

Työ alkaa varhain aamuisin klo 5 ja työvuoroja tarjotaan sopimuksen mukaan. Haemme myös matalapainepesutyöntekijöitä iltavuoroon, joten kerrothan hakemuksessasi millainen työaika sopii sinun elämäntilanteeseesi parhaiten ja oletko kenties valmis tekemään työtä sekä aamu- ja iltavuorossa. Työssä on loistava mahdollisuus päästä vakituiseen työsuhteeseen!  Meillä Personalhusetilla voit tehdä työtä elämäntilanteesi mukaisesti.

Viihdyt tehtävässäsi, mikäli sinulla on reipas ja oma-aloitteinen työote. Olet luotettava ja työtä pelkäämätön luonne. Aikaisempi kokemus vastaavasta työstä katsotaan eduksi. Halu oppia on kuitenkin siivousalan työkokemusta tärkeämpää, sillä meillä saat kattavan perehdytyksen tehtäviisi.

Tarjoamme hyvän palkan lisäksi kehittyessäsi tilaisuuden edetä urallasi ja siirtyä mahdollisesti vakituisiin tehtäviin.

Olisiko tämä työ sinua varten? Jos kiinnostuksesi heräsi, täytä hakemuksesi oheisen linkin kautta tai muokkaa jo luotua profiiliasi järjestelmässämme. Voit liittää mukaan CV:si ja vapaamuotoisen hakemuksesi. Meitä kiinnostavat myös tulevaisuuden suunnitelmasi, joten kerrothan niistäkin! Toimithan mahdollisimman nopeasti, sillä hakemuksia käsitellään jo hakuajalla.

Lisätiedosteluihin sinulle vastailee:
Sara Vepsäläinen sara.vepsalainen@personalhuset.fi / 045 78817711