Painepesijöitä
Personalhuset

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 31.5.2021

Haluatko kerätä arvokasta työkokemusta sekä samalla yhdistää kesän, työn ja lomailun? Toivotko voivasi jatkaa työskentelyä joustavasti vielä syksyllä? Meillä se onnistuu! Jos sinulla on asenne kohdallaan ja intoa tehdä töitä, olet etsimämme henkilö!

Haemme nyt PAINEPESIJÖITÄ kesätöihin Kristiinankaupunkiin.

Asiakkaamme toimii kiinteistöpalvelualalla ja he tarvitsevat joukkoonsa reipasta kesävoimaa elintarviketeollisuuteen kesän ajaksi.

Työtehtäviisi kuuluu elintarviketuotantolaitoksen tilojen ja laitteiden pesua matalapainepesurilla. Töitä tehdään pääsääntöisesti arkisin iltavuoroissa, mutta myös aamuvuorot ovat mahdollisia. Työt alkavat sopimuksen mukaan ja kestävät kesän loppuun saakka.

Arvostamme reipasta työotetta, positiivista asennetta sekä halua oppia uutta. Työn luonteen vuoksi tarvitset myös hyvää fyysistä kuntoa. Hygieniapassi ja työturvallisuuskortti katsotaan eduksi, kuten myös ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus. Tuotantolaitosalueen ikäraja on 18 vuotta.

Tarjoamme sinulle Kiinteistöpalvelualan työehtosopimuksen mukaisen palkan lisäksi, konsulttiemme täyden tuen sekä kattavan perehdytyksen työtehtäviin. Saat kerättyä kesän aikana arvokasta työkokemusta tulevaisuuden varalle ja kun syksy saapuu, olemme kiinnostuneita tarjoamaan sinulle arkeesi ja aikatauluihisi sopivia työvuoroja!

Tule meille kesätöihin! Täytä hakemus ohessa olevan linkin kautta. Kontaktoimme kaikki hakijat, joten jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian! Etsimme ensisijaisesti kesätyöntekijöitä, mutta mikäli sinulla on mahdollisuus aloittaa jo aikaisemmin tai vastaavasti haluaisit mieluusti jatkaa töitä pidempää, niin sekin onnistuu!

Tsemppiä kesätyöhakuun!

Personalhuset koostuu henkilöstöalan ammattilaisista, jotka auttavat niin yritysten HR-haasteiden ratkaisemisessa kuin työnhaussakin. Olemme yhdessä sisaryhtiömme Aalto Henkilöstöpalveluiden kanssa osa kansainvälistä OTIGA Groupia, joka on yksi Pohjoismaiden nopeimmin kasvavista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1462085
  • Tehtäväalue: Kiinteistöpalvelu ja puhtaanapito
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 13.6.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Kristiinankaupunki