(Poistunut julkaisusta)

Painepesijöitä
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.8.2019

Hyvä fyysinen kunto ja asenne kohdillaan? Etsitkö joustavaa työtä muun elämän oheen? Tule meille töihin!

Haemme edelleen PAINEPESIJÖITÄ / ELINTARVIKESIIVOOJIA Kauhajoelle.

Elintarviketilojen siivoojana puhdistat elintarvikelaitoksen tuotannon tiloja ja koneita painepesumenetelmin. Tässä työssä tarvitset hyvää fyysistä kuntoa ja erinomaista asennetta. Töitä tehdään pääsääntöisesti arkisin iltavuoroissa. Työtuntimäärät vaihtelevat tilanteen mukaan, ja joustamme hyvin myös työntekijöiden suuntaan. Työt alkavat sopimuksen mukaan. Palkkaus on kiinteistöpalvelualan työehtosopimuksen mukaan palkkaryhmä 5.

Viihdyt tehtävässäsi, mikäli sinulla on tunnollinen ja oma-aloitteinen työote. Sinun tulee osata ottaa vastuuta oman työsi laadusta. Aikaisempi kokemuksen vastaavankaltaisesta työstä tai alan koulutuksesta katsotaan eduksi. Halu oppia on kuitenkin siivousalan työkokemusta tärkeämpää, sillä meillä saat hyvän perehdytyksen tehtäviisi. Asiakaspalvelutilanteissa tarvitset sujuvaa suomen kielen taitoa. Hygieniapassi ja työturvallisuuskortti katsotaan eduksi. Ennen työn aloittamista on esitettävä salmonellatodistus.

Tarjoamme hyvän palkan lisäksi mahdollisuuden kehittyessäsi siirtyä alan vakituisiin tehtäviin ja edetä urallasi.

Olisiko tämä työ sinua varten? Jos kiinnostuit, jätä hakemuksesi oheisen linkin kautta mahdollisimman pian. Voit liittää mukaan CV:si. Meitä kiinnostavat myös tulevaisuuden suunnitelmasi, joten kerrothan niistäkin!


Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta. www.personalhuset.fi

Työhyvinvointi, työturvallisuus ja työtyytyväisyyden lisääminen ovat meille erittäin tärkeitä. Personalhuset Staffing Group on Henkilöstöpalvelualojen liiton jäsen ja auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys. Se osoittaa asiakkaillemme ja työntekijöillemme, että olemme vastuullinen ja luotettava yhteistyökumppani. www.hpl.fi/auktorisointi