Painepesijöitä Pietarsaareen
Eezy Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 20.7.2021

Eezy Oyj:n visiona on olla Suomen merkittävin työelämän uudistaja, joka luo onnistuneita työkokemuksia tarjoamalla henkilöstöpalveluita ja kevytyrittäjyyttä sekä laajan kirjon työelämän asiantuntijapalveluita. Eezy on valtakunnallisesti
paikallinen – yhtiö työllistää vuosittain yli 20 000 ihmistä ja palvelee tuhansia asiakkaita. Yhtiön osake noteerataan Helsingin pörssissä. Ketjuliikevaihto vuonna 2020 oli 280 miljoonaa euroa ja tavoitteena on olla toimialan markkinajohtaja.

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme Pietarsaareen PAINEPESIJÖITÄ elintarviketeollisuuteen

Asiakasyrityksemme tarvitsee kipeästi työvoimaa Pietarsaaressa ja etsimme heidän joukkoonsa ahkeria sekä työn tekemiseen motivoituneita työntekijöitä.

Työ on simppeliä puhdistustyötä, jossa elintarvikealan yrityksessä tuotantotiloja putsataan mm. painepesurilla. Työ on välillä fyysisesti vaativaa, sillä siirrettävänä voi olla välillä suht painaviakin jäteastioita. Työssä selviäminen vaatii siis jonkinlaista fyysistä kuntoa, mutta ei edellytä työntekijältä supersankarin voimia.

Etsimämme henkilöt ovat iloisia ja tulevat toimeen isommassakin porukassa. Palkkaamme mielellämme henkilöitä, jotka ovat ahkeria sekä tunnollisia ja tekevät työnsä ns. urakkatahtiin. Luonnollisesti työnkuvaan liittyen toivomme hakijoilta halua pitää paikat järjestyksessä, vaikka puhdistustyö ei intohimosi niinkään olisi.

Toivomme hakijoilta myös joustavuutta työaikojen suhteen, sillä työ suoritetaan vuoroissa. Voit myös itse vaikuttaa työvuoroihisi ja työaikaasi. 

Työn palkkaus on yksinkertainen, työsuhteen alussa maksamme työntekijöille harjoitteluajan palkkaa (9,94e/h) ja heti kun osaat itsenäisesti hoitaa työsi, niin palkkasi nousee (12,15e/h). Työn oppiminen vie keskimäärin noin kuukauden.

Mikäli sinua kiinnostaa työ, jossa näet työsi jäljen ja pidät urakkahenkisestä työstä, niin tässä on sinulle loistava mahdollisuus. Et tarvitse tähän työhön pohjakoulutusta, vaan työ opettaa sinut ammattilaiseksi.

Täytä hakemus pian, sillä palkkaamme tekijöitä jo hakuajan puitteissa.

Lisätiedot:

Eezy Henkilöstöpalvelut

Aki Lyyski, 050 3522775 / aki.lyyski@eezy.fi


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1478092
  • Tehtäväalue: Tuotanto- ja pienteollisuus
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 8.8.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Kruunupyy, Luoto, Pedersören Kunta, Pietarsaari, Uusikaarlepyy