Painepesijöitä lauantaille Nurmoon
ISS Palvelut Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 10.9.2021

Etsitkö kenties mahdollisuutta lisäansioihin päivätyösi ohelle? Vai oletko opiskelija, joka voisi tehdä muutaman työvuoron silloin tällöin?


Etsimme nyt tositarkoituksella matalapainepesijöitä osaksi tiimiämme Nurmon elintarvikekohteeseen.


ISS:n elintarviketeollisuuden palvelut on erikoistunut elintarviketeollisuuden yritysten tuotantotilojen ja -laitteiden puhtauspalveluihin sekä tuotantohygienian ylläpitoon. Toiminnan lähtökohtana on asiakkaan tuotantoprosessien syvä tuntemus sekä prosessien mukaan räätälöidyt hygienia- ja palveluratkaisut.


Tehtävässä olet osa erikoistiimiä, joka vastaa asiakaskohteemme elintarviketuotantotilojen pesuista ja siivouksesta käsi- ja konemenetelmin. Työ on tarkkaa ja osittain teknistäkin ja vaatii hyvän fyysisen kunnon. Arvostamme aikaisempaa kokemusta elintarvikealalta ja siivoamisesta, työturvallisuuskorttia, hygieniapassia sekä nostinkorttia. Asiakaskohteen sijainnista johtuen arvostamme mahdollisuutta kulkea töihin omalla autolla tai muulla kulkuneuvolla. Tärkeintä on kuitenkin hyvä asenne sekä periksi antamaton ja tarkka työskentelyote. Töitä tehdään pääsääntöisesti lauantaisin klo 12 - 21 välissä, 7 h/päivä ja sinulla on myös mahdollisuus tehdä tarvittaessa töitä perjantai öisin ja arkipäivinäkin ilta-/yövuorossa, jos haluat. Tässä tehtävässä perehdytys tapahtuu perjantai öisin ja suomenkielellä, joten sen taitaminen on eduksesi. Tehtävässä työskennellään yksin ja täysi-ikäisyys on tehtävässä ehdotonta.


Tarjoamme sinulle työpaikan mielenkiintoisessa työympäristössä. Saat ympärillesi mukavan tiimin, jonka kanssa on kiva tehdä töitä. ISS Palvelut tarjoaa myös loistavat etenemis- ja kouluttautumismahdollisuudet isossa kansainvälisessä yrityksessä.


Kiinnostuitko? Jätä hakemus tehtävään jo tänään ja liity ammattilaistemme joukkoon. Hakuaikaa päättyy 25.9.2021. Työ alkaa mahdollisimman pian sopimuksen mukaan.


ISS Palvelut tekee maailmasta toimivan luomalla tiloja, joissa on hyvä olla. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2020 liikevaihtomme oli 412 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 7 999. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. www.iss.fi, www.issworld.com.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot