(Poistunut julkaisusta)

Painepesijöitä kesätöihin Outokumpuun
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.3.2019

Etsitkö erikoisempaa kesäduunia jossa pääset haastamaan itsesi? Vietä kesäsi duunISSa!


Etsimme tarmokkaita ja fyysiseen työhön tottuneita KESÄTYÖNTEKIJÖITÄ elintarviketeollisuuden siivoustehtäviin Outokumpuun.


Tehtävässä olet osa erikoistiimiä, jolla on osaamista kaikilla elintarviketeollisuuden puhdistuksen aloilla. Koulutamme sinut huolellisesti tehtäviin eikä sinulla näin ollen tarvitse olla aikaisempaa kokemusta vastaavista töistä. Työskentely tapahtuu ma - su ja työvuorot sijoittuvat klo 14.00 – 23.00 välille asiakkaan tarpeen mukaan.


Työssä menestyminen edellyttää hyvää omaksumiskykyä sekä joustavuutta. Olet myös kiinnostunut haastavista sekä monipuolisista työtehtävistä. Työskentelet asiakaslähtöisesti ja olet tottunut fyysisesti raskaaseen työhön. Tehtävässä tarvitaan myös suomen ja/tai englannin kielen taitoa ja hygieniapassi sekä työturvallisuuskortti katsotaan eduksi. Oman auton käyttömahdollisuus helpottaa kohteeseen kulkemista. Työ edellyttää vähintään 18-vuoden ikää.


Tässä kesäduunISSa pääset kerryttämään itsellesi erikoisosaamista josta on varmasti hyötyä tulevaisuudessa! Kesätyöntekijänä olet meille tärkeä tiimin jäsen ja perehdytämme sinut tehtävääsi. ISS Palvelut maksaa kiinteistöpalvelualan työehtosopimuksen mukaista palkkaa. Lähetä hakemuksesi viimeistään 7.4.2019 mennessä oheisen linkin kautta tai osoitteessa www.iss.fi. Hae pian sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana!


Olemme tänäkin vuonna mukana valtakunnallisessa Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa ja noudattaa hyvän kesätyön periaatteita. Kampanjasta lisätietoja löydät täältä!

Tunnelmia kesätyöpaikoistamme voit käydä katsomassa myös YouTubesta https://www.youtube.com/watch?v=ORxxqRTyZp8&feature=youtu.be

ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Meidän visiomme on tulla maailman parhaaksi palveluyritykseksi. Arvojamme ovat rehellisyys, yrittäjyys, vastuu ja laatu. Nämä näkyvät innovointiin kannustavana ilmapiirinä, joille laatu on intohimo ja rehellisyys toisten kunnioittamista. Otamme vastuun siitä, mitä teemme, kenelle teemme ja mitä lupaamme