(Poistunut julkaisusta)

Painepesijöitä Kauhajoelle
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.10.2018 

Hihat heilumaan   hyvässä jengissä!


Pidätkö tarkkuutta vaativasta itsenäisestä työstä? Nautitko siitä, että saat palvella ihmisiä   parhaalla mahdollisella tavalla? Haluatko taloon, joka tarjoaa loistavat   etenemis- ja koulutusmahdollisuudet?


Etsimme nyt armokkaita ja fyysiseen työhön tottuneita PAINEPESIJÖITÄ elintarviketeollisuuden   asiakaskohteeseemme Kauhajoelle.


ISS:n   elintarviketeollisuuden palvelut on erikoistunut elintarviketeollisuuden   yritysten tuotantotilojen ja -laitteiden puhtauspalveluihin sekä   tuotantohygienian ylläpitoon. Toiminnan lähtökohtana on asiakkaan   tuotantoprosessien syvä tuntemus sekä prosessien mukaan räätälöidyt hygienia-   ja palveluratkaisut. Tehtävässä puhdistat elintarvikelaitoksen tuotannon   tiloja ja koneita matalapainepesulla. Työaika sijoittuu pääosin ilta- ja   päivävuoroihin. Työtunteja kertyy n. 30h/vko.


Viihdyt   tehtävässäsi, jos sinulla on tunnollinen ja oma-aloitteinen työote.   Aikaisemman kokemuksen vastaavan kaltaisesta työstä tai alan koulutuksen   katsomme eduksesi. Halu oppia on silti siivousalan työkokemusta tärkeämpää,   sillä meillä saat hyvän perehdytyksen tehtäviisi. Toivomme, että olet   tottunut fyysisesti raskaaseen työhön ja että sinulla on hyvä asenne   työntekoon. Sinun tulee osata ottaa vastuuta omasta työn laadustasi. Työssäsi   tarvitset kykyä kommunikoida suomeksi. Hyvä englannin taito on eduksi.   Katsomme eduksesi, mikäli sinulla on jo suoritettuna hygieniapassi sekä   työturvallisuuskortti. Hyödyt myös ajokortista.


ISS:llä saat mukavan   palkan ja hyvät työsuhde-edut menestyvässä kansainvälisessä yrityksessä. Voit   myös edetä urallasi ja kouluttautua siivousalan ammattilaiseksi. Meillä   viihdytään pitkään, ja työhönsä sitoutunut henkilökuntamme tuottaa   asiakkaillemme alan parasta palvelua.


Tuntuiko tehtävä   omalta? Liity mainioon työporukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään   osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 23.12.2018.


ISS Palvelut on   Suomen kolmanneksi suurin yksityinen työnantaja ja maan johtava kiinteistö-   ja toimitilapalveluyritys. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja,   jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja   turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista.   Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme   liiketoimintaan. Vuonna 2016 liikevaihtomme oli 487 miljoonaa euroa.   Henkilökuntaa on lähes 10 000. ISS Palvelut on osa kansainvälistä   ISS-konsernia, joka toimii 77 maassa. www.iss.fi, www.issworld.com


– ISS on savuton   työpaikka –