(Poistunut julkaisusta)

Painepesijöitä Etelä-Pohjanmaalle
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.5.2018

Omaatko ongelmanratkaisukykyä ja   pystytkö työskentelemään itsenäisesti? Teetkö tarkkaa työtä ja ymmärrät   hygieniavaatimukset osana elintarviketeollisuuden tuotantoprosessia? Oletko   tottunut fyysiseen työskentelyyn etkä pelkää yötyötä?


Saatat olla juuri hakemamme   henkilö, sillä etsimme nyt PAINEPESIJÖITÄ elintarviketeollisuuden asiakaskohteisiimme Seinäjoelle ja Nurmoon.


Tehtävässä olet osa erikoistiimiä, jolla on osaamista kaikilla elintarviketeollisuuden puhdistuksen aloilla. Moniosaajia, jotka hallitsevat niin matala- kuin korkeapaineella puhdistamisen sekä hiilidioksidijääpuhdistuslaitteiston kanssa työskentelyn.   Koulutuksen kaikkiin tehtäviin saat ennen työn aloitusta. Työskentely painottuu ilta-/yöaikaan mutta satunnaisesti on myös   päivävuoroja. Työvuoroja voi olla myös viikonloppuisin. Työsuhde on vakituinen ja työtunteja kertyy viikossa 30-37,5.


Tehtävässä   menestyminen edellyttää hyvää oppimis- ja omaksumiskykyä, joustavuutta sekä kiinnostusta uusia ja monipuolisia työtehtäviä kohtaan. Olet omatoiminen ja sinulla on valmiudet vastuunottoon sekä hyvä   ongelmanratkaisukyky. Eduksesi katsotaan aikaisempi kokemus elintarviketuotantotilojen puhdistuksesta ja eri puhdistusmenetelmien käytöstä. Työturvallisuus-, tulityö- ja trukkikortti on plussaa, kuten   myös suoritettu EA1 ja hygieniapassi. Hyvä fyysinen terveys on työssä jaksamisen peruspilari. Kyseessä on vaihtelevia asiakaspalvelutilanteita sisältävä työ, asiakaslähtöinen ajattelutapa on edellytys työssä onnistumiseen. Työssäkäyntiä helpottaa oma kulkuneuvo,   koska yöaikaan julkinen liikenne on puutteellista.


ISS:n elintarviketeollisuuden palvelut on erikoistunut elintarviketeollisuuden yritysten tuotantotilojen ja -laitteiden puhtauspalveluihin sekä tuotantohygienian ylläpitoon. Toiminnan lähtökohtana on asiakkaan tuotantoprosessien syvä tuntemus sekä prosessien mukaan räätälöidyt hygienia- ja palveluratkaisut.


Kiinnostuitko? Jätä hakemus tehtävään jo tänään ja liity osaavien ammattilaisten joukkoon. Hakuaikaa 27.5.2018 asti. 


ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys.  Joka päivä reilut 8000 työntekijäämme tuottavat asiakkaillemme palveluita, joissa näkyvät henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli 420 miljoonaa euroa. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii 77 maassa. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/

- ISS on savuton työpaikka -